Administratie ondernemers zzp en mkb Warnsveld

Administratiekantoor Schaik Admin Warnsveld

Met ervaring als medewerker in mkb-bedrijven en een aantal jaren gewerkt te hebben bij een administratiekantoor is Karen in 2017 zelfstandig boekhouder geworden onder de naam Schaik Admin.

Omdat ze ontdekte dat ze haar boekhouddiensten aan ondernemers goed en naar tevredenheid verzorgde, heeft ze de stap genomen om als zelfstandig boekhouder aan de slag te gaan.
Met een aantal ondernemers als klanten is ze begonnen. Voor deze ondernemers heeft ze de administratie ingericht en verzorgt ze de btw-aangiftes, ib-aangiftes en vpb-aangiftes.
Het klantenbestand voor de boekhouding aan ondernemers in Warnsveld en omgeving mag verder worden uitgebreid en ze verzorgt daarbij het liefst de boekhouding van kleine ondernemers.

Boekhouding voor zzp en mkb

Zzp’ers en kleine mkb’ers is ze graag van dienst in het opzetten van de administratie, het verwerken en / of controleren van de financiële administratie en het verzorgen van het jaarwerk en de jaarrekening.
Maar ook het indienen van de publicatiestukken bij de KvK, de diverse belastingaangiftes (zoals omzetbelasting, vennootschapsbelasting en de aangifte inkomstenbelasting) behoren tot de diensten.

Boekhouding voor particulieren

Ook particulieren kunnen bij Karen de hulp verwachten bij het inrichten en verwerken van hun administratie en het indienen van de diverse aangiftes bij de belastingdienst.

Schaik Admin is een klein, laagdrempelig kantoor, met veel aandacht voor persoonlijk contact.
Heeft u vragen, of bent u benieuwd wat Schaik Admin voor u kan betekenen?
Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.
Schaik Admin biedt diverse administratieve diensten, die natuurlijk zodanig kunnen worden ingevuld dat ze aansluiten bij uw wensen.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Schaik Admin
Naam ondernemer: Karen van Schaik
Komt uit: Warnsveld
Tel. nr.: 06-14488140
E-mail: info@schaikadmin.nl
Website: www.schaikadmin.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *