Afscheidszorg Zutphen De Calavon – Uitvaartbegeleiding Warnsveld

Afscheidszorg Zutphen, Warnsveld e.o. – Afscheidszorg De Calavon

Nadenken en praten over de dood kan erg lastig zijn. Toch komt er een moment dat u het bespreekbaar moet maken, of het nu om u zelf gaat of om een dierbare.
Afscheidszorg De Calavon regelt alles omtrent een uitvaart.

Vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart, adviseer en begeleid ik u. U maakt uiteindelijk de keuzes, het is tenslotte een persoonlijk afscheid. Samen bekijken we uw mogelijkheden en zorgen wij ervoor dat de uitvaart precies zal gaan zoals u dat voor ogen heeft.

Voor u is het wellicht onduidelijk en onoverzichtelijk om alle zaken op orde te krijgen en op hetzelfde moment de uitvaart te regelen.
Afscheidszorg De Calavon neemt u graag het nodige uit handen en staat u bij tijdens deze intense periode.
Zo zal u o.a. de vraag gesteld worden waar u uw dierbare wilt opbaren en op wat voor manier dan? Is dit op bed, in een uitvaartkist, in een wade op een opbaarplank of in een rieten mand? Wilt u dat het lichaam van uw dierbare gekoeld wordt middels een koelplaat of kiest u voor thanatopraxie, dit is een lichte balseming van het lichaam waardoor het lichaam minder koud aanvoelt en een wat natuurlijkere kleur heeft.

Uitvaartbegeleiding Warnsveld-Zutphen

Daarnaast is over de dood praten niet voor iedereen even gemakkelijk. Het is een onderwerp dat veel mensen vermijden en waar vaak pas over gesproken wordt, wanneer het einde nabij is. Een gesprek over de dood klinkt zwaar en beladen, maar dat hoeft het niet te zijn en al helemaal niet wanneer er momenteel niemand stervende is in uw omgeving. Het belangrijkste voor de nabestaande is te weten of de persoon begraven of gecremeerd wil worden. Het gesprek aangaan geeft rust, met name als het gaat om het regelen van een uitvaart, u kunt namelijk vooraf uw wensen vastleggen.

Het is voor nabestaanden op het moment van overlijden fijn om te weten wat uw verdere wensen zijn maar u hoeft natuurlijk niet alles van A tot Z al geregeld te hebben. Het is fijn voor uw nabestaanden dat zij zelf ook hun deel kunnen hebben aan uw afscheid waar zij troost uithalen.

Inloopspreekuur

Jeanette is elke woensdagochtend van 10.00–11.00 uur te vinden in ’t Warnshuus op de Dreiumme te Warnsveld.
Heeft u vragen die betrekking hebben op de uitvaart of daaraan gerelateerde onderwerpen, dan kunt u hiervoor bij Jeanette terecht. Natuurlijk mag u daar ook altijd even langskomen om kennis te maken.

Uiteraard is een huisbezoek ook mogelijk, neemt u daarvoor gerust contact op.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Afscheidszorg De Calavon
Naam ondernemer: Jeanette van der Beek – van Leeuwen
Komt uit: Warnsveld
Tel. nr.: 06-51 61 69 93
E-mail: afscheid@decalavon.nl
Website: www.decalavon.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS 

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *