Ambulant psychiatrisch verpleegkundige – Zutphen

Ambulant psychiatrisch verpleegkundige – Zutphen

Peter van Oijen is ambulant psychiatrisch verpleegkundige voor o.a. ADHD-training, begeleiding binnen- en buitenshuis bij psychische en psychiatrische problemen zoals (vroegkinderlijk) trauma, depressie, persoonlijkheidsproblematiek, angst, enzovoorts.

Gediplomeerd psychiatrisch verpleegkundige

Sinds 1998 is Peter gediplomeerd psychiatrisch verpleegkundige. Hij heeft bij verschillende instellingen gewerkt. Omdat hij gaandeweg de overtuiging kreeg dat hij meer te bieden heeft dan de grote instellingen (nog) kunnen waarmaken, is hij in mei 2018 voor zichzelf begonnen.
Hij kan hierdoor beter werken op de manier die volgens hem goed is: met minder afstand en meer gelijkwaardigheid, met als beginsel dat er wederzijds vertrouwen moet zijn om tot een goede behandeling te komen.

Zelfstandig psychiatrisch verpleegkundige Zutphen

De vrijheid die Peter hierbij ervaart, vindt hij heel prettig. Sinds januari 2019 is hij volledig zelfstandig ondernemer. Hij wordt ingehuurd door onder andere een psychiaterpraktijk en thuiszorgorganisaties om mensen vanuit hun eigen huis te begeleiden.
Hij komt bij de mensen thuis of er wordt op neutraal terrein afgesproken om te oefenen met zaken waar de cliënt moeite mee heeft of voor inzicht gevende gesprekken. Maar ook gaat hij bijvoorbeeld mee naar het UWV, een (bedrijfs-)arts, de gemeente enzovoorts. Door deze ondersteuning is de cliënt veel zekerder tijdens dit soort lastige gesprekken en wordt hij of zij serieuzer genomen door de gesprekspartner, wat betere resultaten geeft dan wanneer een cliënt dit alleen moet doen.

Ook als privépersoon kunt u Peter inhuren om u op geestelijk gebied te ondersteunen of voor coaching.

Peter kan begeleiding geven bij:

• Psychische problemen
• Psychiatrische problemen
• Training leren omgaan met ADHD
• Begeleiding naar en via de WMO
• Angststoornissen
• Traumatische gebeurtenissen

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Peterzorg
Naam ondernemer: Peter van Oijen
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 06-53153889
E-mail: poijen@hotmail.com
Website: www.poijen.wixsite.com/peterzorg

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *