Lefeber Interieurstyling – Interieurstylist en interieurontwerp Zutphen

Interieurstylist en interieurontwerp Zutphen

Sinds 2001 brengt interieurstylist Anne-Marie door haar luisterend oor en creatieve kijk interieurideeën op gang en ontzorgt ze de klant in het verkrijgen van een interieurontwerp naar wens.
In 2001 heeft Anne-Marie een vooropleiding gevolgd met daarin de vakken styling en ontwerp. Na deze opleiding kreeg ze al gauw haar eerste opdracht bij een restaurant, waarbij ze ingezet werd vanaf het uitdenken van het concept tot de uitwerking van de styling. Ze was toen nog woonachtig in Voorschoten.

Lefeber Interieurstyling

In 2005 is ze naar Zutphen verhuisd. In 2009 is ze de interieuropleidingen aan de Academie Voque en Artemis in Amsterdam gaan volgen. Ze voert nu opdrachten uit voor ondernemers, huizenverkopers, maar ook mensen die hun woonhuis naar hun eigen stijl willen inrichten, maar daar maar niet in slagen. Vanuit de vloerenwinkel Florence op de Groenmarkt in Zutphen geeft ze advies over vloeren. Wanneer er vraag naar is, biedt ze daarbij haar interieuradvies aan vanuit haar eigen bedrijf Lefeber Interieurstyling.

Interieurstyling bij ondernemers

Bij ondernemers kan worden meegedacht vanaf het concept. Wanneer een nieuwe huisstijl (logo, briefpapier, website, visitekaartjes, enz.) gewenst is, is het natuurlijk fijn om gelijk daarmee rekening te houden, zodat alles uiteindelijk in zijn geheel klopt. Met het logo-ontwerp bijvoorbeeld zal rekening moeten worden gehouden met de kleuren die in het interieur worden verwerkt en andersom. Anne-Marie ontzorgt hierin.

Interieurstyling bij huizenverkopers

Bij huizenverkopers is het fijn om de hulp van iemand in te schakelen die met een frisse blik naar het huis kijkt. Persoonlijke spullen spreken de huidige huiseigenaren natuurlijk aan, maar potentiële kopers letten waarschijnlijk meer op ruimte en licht. Dit zijn twee belangrijke zaken die aan de orde komen, waarbij Anne-Marie precies weet hoe je dit kunt accentueren of zo veel mogelijk kunt creëren.
Bij leegstaande woningen ontzorgt Anne-Marie van stijl ontwerpen tot foto’s maken.

Interieurstyling bij huiseigenaren

Al luisterend worden ideeën aangereikt, wat het creatieve proces op gang helpt om zo samen tot een bijpassend interieurontwerp te komen. Samen kom je namelijk tot de mooiste ideeën.
Anne-Marie helpt je de bijpassende spullen te kopen om het ontwerp vervolgens tot leven te laten komen in jouw woonkamer. Maar het opnieuw inrichting van de slaapkamer of tuinhuis is natuurlijk ook mogelijk. Ieder vertrek in huis kan worden aangepakt.

“Werkplekcheck” voor thuiswerkenden

Thuiswerken is het credo van deze tijd. Het wordt duidelijk dat het in veel situaties een blijvend karakter krijgt; veel werkgevers zijn zich al aan het voorbereiden op een permanente invoering van werken vanuit huis voor verschillende werknemers. Maar hoe creëer je thuis de ideale werksituatie? Hoe zorg je ervoor dat je optimaal, in alle rust en in een fijne sfeer kunt werken, terwijl de rest van het gezin gewoon thuis lekker zijn gang kan gaan?

Anne-Marie komt met de oplossing: een “werkplekcheck”. Werkplekken zijn steeds vaker een belangrijk onderdeel van de ruimte in huis. Dus is het logisch dat de werkplek een inspiratiebron moet worden en niet een provisorisch, ongezellig ingericht hoekje waar af en toe nu eenmaal gewerkt moet worden. Tegelijkertijd is het heel belangrijk dat de partner of de overige gezinsleden geen last hebben van de werkplek. Iedereen moet het in huis maximaal naar zijn zin hebben, dat is het uitgangspunt. Bij een werkplekcheck komt Anne-Marie op bezoek om een goed beeld te krijgen van de situatie om ter plekke aanbevelingen te doen voor veranderingen of verbeteringen. Eventueel worden de verbeteringen direct uitgevoerd.

Kijk voor meer informatie op de website.

 

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Lefeber Interieurstyling
Naam ondernemer: Anne-Marie Lefeber
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 06-14712495
E-mail: am@lefeberinterieurstyling.nl
Website: www.lefeberinterieurstyling.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *