Ap Eggink Schilderwerken – Schilder Ruurlo

Schilder Ruurlo

“Doe ‘ns gek… Bel de schilder!”
Ap Eggink is werkzaam als schilder in de regio Zutphen, Hengelo, Doetinchem, Ruurlo. Sinds 1997 heeft hij ruime ervaring opgedaan in het uitvoeren van binnenschilderwerk, buitenschilderwerk en behang werkzaamheden.

Binnen schilderwerk Ruurlo

Ap gebruikt alleen A-kwaliteit verfsoorten en de modernste schildersgereedschappen, zodat niet alleen de klant, maar ook hij tevreden kan zijn met het eindresultaat.
De geur-arme verfsoorten die Ap Eggink Schilderwerken gebruikt voor binnenschilderwerk, beperkt de overlast van de schilderswerkzaamheden.
Graag adviseert Ap over toe te passen materialen en kleuren. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen en behoeften van de klant.

Buiten schilderwerk Ruurlo

Buitenschilderwerk wordt ook op professionele wijze verzorgd. Een goede verflaag beschermt het hout van deuren en kozijnen tegen problemen als houtrot. Als de eerste symptomen van houtrot worden waargenomen, is het vaak al te laat wat dure reparaties betekent. Daarom wordt geadviseerd dit voor te zijn en regelmatig onderhoud te laten plegen aan het buitenschilderwerk. Op het moment dat scheuren of opbollingen in de verflaag te zien zijn, is het onderliggende hout misschien al aangetast. Regelmatig het buitenschilderwerk laten uitvoeren kan dit voorkomen. Bij bedrijfspanden zorgt goed uitgevoerd buitenschilderwerk ervoor dat het bedrijf een representatieve uitstraling behoudt of krijgt.

Behanger Ruurlo

Ook voor allerlei soorten behangwerk is Ap Eggink Schilderwerken de aangewezen partij. Zowel traditionele behangsoorten kunnen worden verwerkt, maar ook vinylbehang en glasweefsel behang. Ook hierin adviseert Ap graag. Ook het afstomen van het oude behang kan desgewenst voor u worden verzorgd.

 

Neemt u voor alle mogelijkheden contact op via telefoonnummer 0573-462049 of mobiel 06-51310100. Een e-mail sturen kan ook: info@apegginkschilderwerken.nl.
Overdag ben ik voornamelijk werkzaam bij klanten, vooralsnog doe ik mijn best zo snel mogelijk op uw vraag via mail of telefoon te reageren.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Ap Eggink Schilderwerken
Naam ondernemer: Ap Eggink
Komt uit: Ruurlo
Tel.nr.: 0573-462049/ 06-51310100
E-mail: info@apegginkschilderwerken.nl
Website: www.apegginkschilderwerken.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *