Autoservice De Wild – Garage Zutphen

Autoservice De Wild – Autogarage Zutphen

Automonteur Michiel de Wild is gespecialiseerd in auto-onderhoud, autoreparatie en autoverkoop. Daarnaast kun je bij Michiel terecht voor de APK. Het goed onderhouden van de voertuigen, zodat de bestuurder weer met een veilig gevoel de weg op gaat, vindt hij het meest belangrijke aan zijn werk.

Michiel’s passie ligt in het sleutelen, het bezig zijn met mechanische onderdelen.

Michiel heeft er altijd al van gehouden om met de handen bezig te zijn.
Het liefst sleutelt hij hele dagen aan auto’s, om ze weer goed en veilig rijdende te krijgen en dit is dan ook precies wat Michiel als drukbezet automonteur doet! Zijn werkzaamheden lopen uiteen van auto-onderdelen reparatie, auto-onderdelen vervangen, laswerk aan de auto, vloeistoffen verversen en het afstellen van de auto.
Zijn passie ligt in het repareren en/of vervangen van de mechanische onderdelen in een auto om deze weer goed werkende te krijgen.

APK Zutphen

Ook voor APK kun je bij Michiel terecht. Hij werkt hierbij eerst zelf aan de punten waardoor de auto niet door de APK zou komen. Hierna is de APK keuring snel gerealiseerd. Als er nog andere punten worden geconstateerd kan hij hier snel aan werken in zijn garage.

Michiel is een harde werker en zeer betrouwbaar. Hij speelt altijd alle informatie die hij heeft geconstateerd door naar de eigenaar. Zo ook het werk wat hij aan de auto heeft verricht en aan zijn handen kun je wel zien dat hij dit niet uit zijn duim zuigt!

Bij het ophalen van je auto of wanneer Michiel jouw auto komt brengen, ga je weer met een gerust hart de weg op.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Autoservice De Wild
Naam ondernemer: Michiel de Wild
Werkplaats: Industrieweg 99 U, 7202 CA  Zutphen
Tel. nr.: 06-43029969
E-mail: info@autoservicedewild.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Eén antwoord op “Autoservice De Wild – Garage Zutphen”

  1. Leuk om te zien dat Michiel in ons netwerk zit. Ik breng al jaren mijn auto bij hem, kan altijd terecht met vragen of als ik meen iets te horen. Hij legt het uit, stelt mij gerust en repareert de boel als het nodig is. Ik rijd nog steeds met een gerust hart in mijn 15 jaar oude Suzuki dankzij Michiel de Wild.

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.