B&B Tiny Guesthouse Gorssel

Tiny guesthouse in Gorssel

B&B De Kleine Linde ligt in het buitengebied van Gorssel in een groene oase, naast de bossen en de IJssel en tussen Zutphen en Deventer.

Charlotte Kuijper is, naast zelfstandige in de Zorg en Welzijn, ook eigenaar van een B&B. Naast haar huis heeft zij een tiny guesthouse compleet en gezellig ingericht. Ideaal voor 2, met de twee matrassen op de vide ook voor 4 personen geschikt. 

Je kan hier volop genieten van de heerlijke bostuin en de omgeving. Fietsen, houtvuurtje een lekker terras; alles is aanwezig.

B&B en Mama retraite

Moeders opgelet: bij De Kleine Linde is ook een speciale ‘Mama retraite’ te boeken. Alles wordt dan voor je verzorgd en je kan extra relax- en inspiratieopties erbij boeken.

Als moeder zijn je dagen, uren en minuten zo gevuld, met je gezin, je werk, familie, vrienden. Er is altijd wel wat te doen of te beslissen. Daarbij wil je ook graag het juiste doen; voor je kinderen, je omgeving en… voor jezelf. En hoe kan je er beter voor anderen zijn dan door af en toe even helemaal voor jezelf te kiezen? Om zo ruimte te geven om uit te rusten, te reflecteren en nieuwe ideeën op te doen?

Voor meer informatie en reserveringen: De Kleine Linde.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: De Kleine Linde
Naam ondernemer: Charlotte Kuijper
Adres: Flierderweg 5, 7213 LT Gorssel
Tel. nr.: 06-41248570
E-mail: info@dekleinelinde.nl
Website: www.dekleinelinde.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *