Beautysalon het Waerle – Schoonheidsspecialist Warnsveld

Beautysalon het Waerle Warnsveld

Beautysalon Warnsveld. Astrid van Ginkel-Meerveld heeft haar eigen Beautysalon het Waerle bij haar aan huis in Warnsveld. In haar salon verzorgt ze diverse behandelingen voor gezicht en lichaam, met als doel huidverbetering. Ook kun je bij haar terecht voor visagie, waxen en nagels lakken.

Astrid zit al meer dan twintig jaar in het vak. Tijdens haar opleiding tot schoonheidsspecialist en pedicure heeft ze in de zorg gewerkt als verpleegkundige PG. Toen ze in 2019 verhuisde van Holten naar Warnsveld, zag ze kans haar oude passie weer op te pakken. Ze volgde trainingen op het gebied van het MESO-T8+-apparaat, CND shellac, gellak en waxen met lycon en is weer helemaal bij de tijd.

MESO-T8+ huidbehandeling

De MESO-T8+ is een revolutionair apparaat, niet invasief en combineert Mesotransductie, Cryotherapie en LED-therapie. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine in de huid gestimuleerd. Er kan gewerkt worden aan o.a. vermindering van rimpels en lijntjes, huidverjonging, vernieuwing van de teint, versteviging van de huid, diepe hydratatie, verminderen van pigmentvlekken en het verminderen van roodheid.

Welness Warnsveld

Astrid houdt van verzorgen en van reuring om zich heen. Contact met mensen, de zorg voor mensen zodat die lekker ontspannen de deur uitgaan, dat vindt ze het leukste aan haar vak. Vandaar dat ze graag een compleet aanbod van wellness aanbiedt: verschillende gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, visagie, hand- en teennagels lakken, het verven van wimpers/wenkbrauwen, epileren van wenkbrauwen en waxen.

B & B Warnsveld

Dat verzorgende uit zich ook door het runnen van een B & B. Het Koetshuys is een comfortabele Bed & Breakfast in het prachtige monumentale pand, waarbij het voor de gasten op en top genieten is. De gasten mogen namelijk ook gebruik maken van de prachtige tuin en het heerlijke koele zwembad.

Bij Astrid kun je terecht voor:

  • Verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen
  • Positive ageing met de MESO-T8+
  • Make-up aanbrengen
  • Waxen
  • Natuurlijke nagels lakken met Shellac van CND / gellak / nagellak van OPI
  • Teennagels lakken
  • Wimpers verven
  • Wenkbrauwen verven/epileren

Leden van ZZP Zutphen krijgen dit jaar een korting van 10% op alle behandelingen.

Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een afspraak!

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Beautysalon het Waerle
Naam ondernemer: Astrid van Ginkel-Meerveld
Salon: Rijksstraatweg 67, 7231 AC  Warnsveld
Tel. nr.: 06-13241340
E-mail: bshetwaerle@gmail.com
Website: www.beautysalonhetwaerle.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS