Bedrijfsfotografie Christine van Rooijen – Zutphen

Bedrijfsfotografie Zutphen – Christine van Rooijen

Christine van Rooijen is sinds 2007 zelfstandig fotograaf en inmiddels heeft ze zich gespecialiseerd in bedrijfsfotografie. In december 2019 vestigde ze zich in Zutphen.

Na jaren als accountmanager in de interieurbouwbranche werkzaam te zijn geweest, besloot Christine in 2006 het roer om te gooien en naar de Fotoacademie in Amsterdam te gaan. Een jaar later startte ze haar bedrijf als fotograaf in IJsselstein en werkte voor zowel particuliere als zakelijke klanten. De opleiding duurde vier jaar en hierna specialiseerde ze zich in de loop der jaren tot bedrijfsfotograaf.

Zakelijke fotografie

In de zakelijke fotografie neemt Christine in haar bedrijfsreportages haar ervaring mee die ze als accountmanager heeft opgedaan. Ze snapt hoe je een verhaal kunt vertellen en dat in beeld overbrengen. Daarbij werkt ze het liefst op locatie en met natuurlijk licht om de foto’s een frisse, natuurlijke uitstraling te geven. Maar ook heeft ze haar eigen ruime studio in Zutphen met veel mogelijkheden.

Bedrijfsfotograaf Zutphen

De ontmoetingen met de mens achter de ondernemer, de diversiteit van het werk en de vrijheid die het met zich meebrengt, vindt Christine het leukste aan haar vak. Ze mag bij zoveel verschillende ondernemingen een kijkje in de keuken nemen en vindt het fantastisch om de mensen in die bedrijven treffend in beeld te brengen en de sfeer van het bedrijf goed te vatten.

Fotograferen voor ZZP

Die interesse voor ondernemers bracht Christine ook bij ZZP Zutphen. Ze vindt het leuk een netwerk op te bouwen, andere ondernemers te ontmoeten en ervaringen in het ondernemerschap te delen. Ze heeft een mooie aanbieding specifiek voor zzp’ers: de Personal Branding Shoot.

Christine van Rooijen geeft bedrijven een eigen gezicht. Neem vrijblijvend contact op!

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Christine van Rooijen Fotografie 
Naam ondernemer: Christine van Rooijen
Komt ui: Zutphen
Tel. nr.: 06-15679910
E-mail: info@christinevanrooijen.nl
Website: www.christinevanrooijen.nl

Social media:

Facebook ZutphenInstagramLinked In

 

 

 

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *