Werkplaats Stap – Biografie onderzoek Zutphen

Biografie onderzoek Zutphen

Lieke Deelstra is sinds 2006 zelfstandig ondernemer en begeleidt sensitieve, creatieve en begaafde mensen onder de naam Werkplaats STAP. Dit doet ze via biografie onderzoek, biografische coaching en autobiografisch schrijven.

‘Ik help je jouw spoor te vinden. Daarmee krijg je grip op je leven en vertrouwen in je kwaliteiten waarmee je authentiek en gesterkt op weg gaat.’

Je onderzoekt je levensloop via de biografische methodiek om zicht te krijgen op wie je bent en wat je capaciteiten zijn. Uit de gebeurtenissen in je leven ontdek je wat je werkelijk wilt om zo de richting voor je toekomst te bepalen.

Biografiewerk onderzoek

Met de opleiding Biografie Onderzoek heeft Lieke geleerd om de ander tot eigen inzichten te brengen. Om zichzelf serieus te nemen en beter te luisteren naar jezelf. Je onderzoekt het verleden, kijkt naar het heden en schrijft toekomst scenario’s vanuit nieuwe perspectieven. Van daaruit creëer je een concrete stappenplan.

‘Ontwikkel de wereld, ontwikkel jezelf.’

Uit de gebeurtenissen in je leven ontdek je wat je werkelijk wilt om zo de richting voor je toekomst te bepalen. In de groepen en cursussen wordt met een specifieke feedback methode gewerkt (de categorieën van weerklank), waardoor ieder de ruimte heeft voor zijn eigen proces in te gaan.

APK-keuring van het leven

Je kunt het zien als een soort APK-keuring van het leven.
Hoe sta je ervoor? Wat is versleten en is aan vervanging toe? Waar is een beetje olie nodig? En waar draait het motortje lekker?

Daarnaast leer je om:

  • Jezelf zichtbaarder te maken
  • Verdieping te vinden binnen je vak als coach, trainer of loopbaanbegeleider
  • Inzichtelijk te maken wat je nu eigenlijk wezenlijk doet en te bieden hebt
  • Dit helder te verwoorden
  • Inspiratie te vinden in je luister, spreek en coaching vaardigheden
  • Je eigen authentieke begeleidingsstijl te versterken

Een gunstige bijkomstigheid van het biografie onderzoek is dat het helend werkt. Het brengt je tot de kern van jezelf en jouw leven en de daarbij horende inzichten geven rust, vertrouwen en inspiratie.

‘Ik help je ontdekken wat je werkelijk wilt en welke kwaliteiten jij hebt ontwikkeld waarmee je het verleden de juiste waarde en plek kunt geven, om met vertrouwen jouw toekomst tegemoet te treden. Met het juiste spoor zet je je ideeën op aarde.’

Werkplaats STAP biedt een gevarieerd individueel ’train de trainer’ programma dat aansluit op je specifieke kennis, ervaring, professionele en persoonlijke leerdoelen.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Werkplaats STAP
Naam ondernemer: Lieke Deelstra
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 0575-571052 / 06–41814279
E-mail: info@werkplaatsstap.nl
Website: www.werkplaatsstap.nl

 
OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *