Bowen therapie Zutphen

Bowen therapie Zutphen

Marianne Haring is Bowen therapeut met haar praktijk Bowen Beweegt. Bowen is een zachte behandelmethode die genezing helpt bevorderen, pijnklachten kan verminderen en energie geeft.

Uniek aan Bowen is dat de behandeling zich richt op de bindweefselstructuren in het lichaam. De zachte aanpak maakt Bowentherapie voor iedereen geschikt. Het werkt ook bij klachten die al langer bestaan, restklachten na operatie of onvoldoende therapieresultaat.

Holistische aanpak Zutphen

Marianne had al eerder een Bowenpraktijk in het westen van het land. Na een aantal jaren omzwervingen in het buitenland is ze met haar gezin in 2019 in Zutphen neergestreken. Hier heeft ze in het najaar van 2020 opnieuw haar praktijk met holistische aanpak geopend.

De aanpak is holistisch, omdat de oorzaak van een klacht vaak elders in het lichaam ligt dan waar de pijn wordt waargenomen. Daarom wordt met Bowentherapie altijd het hele lichaam meebehandeld. Op die manier wordt de oorzaak van de pijn of compenserende patronen altijd meegenomen.

Aandoeningen waarbij Bowentherapie goede resultaten geeft:

  • Rugpijn
  • Fibromyalgie
  • Gewrichtsklachten
  • Sportblessures
  • Hooikoorts
  • Migraine
  • Astma
  • Slaapproblemen
  • Stress en tal van andere klachten

Uitleg Bowen behandeling

Bowentherapie is een vorm van fascietherapie en is ontwikkeld door de Australische Tom Bowen. Uniek aan Bowen is dat de behandeling zich richt op de bindweefselstructuren in het lichaam. Kleine rolbewegingen door Marianne op dit bindweefsel brengen reacties teweeg die het lichaam weer in balans brengen, waardoor klachten afnemen of zelfs verdwijnen. In vrijwel elke situatie is Bowen toe te passen: bij acute en bij chronische klachten. De zachte aanpak maakt Bowentherapie geschikt voor iedereen dankzij de subtiele en ontspannende behandelmethode.

Benieuwd of Bowen u kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact op.

B & B ’t Winkel

De praktijkruimte naast haar huis verhuurt Marianne in het weekend als Bed & Breakfast. Onder de naam B & B ’t Winkel, vernoemd naar de winkel die er vroeger gevestigd was, wordt de multifunctionele praktijkruimte voor het weekend omgetoverd tot een sfeervolle B & B in hartje Zutphen.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Bowen Beweegt
Naam ondernemer: Marianne Haring-van Lier
Praktijkadres: Henk Lierstraat 3A, 7204 GP  Zutphen
Tel. nr.: 06-46636887
E-mail: info@bowenbeweegt.nl
Website: www.bowenbeweegt.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *