Buro Lentemorgen – Business Organizer Vorden

Buro Lentemorgen – Business Organizer Vorden

Buro Lentemorgen is het bedrijf van Julia van Ditshuizen. Moeders met een eigen bedrijf adviseren hoe ze hun bedrijf het beste kunnen opstarten en runnen. Dat is wat Julia het liefste doet: sparren met de ondernemer, ondersteuning bieden en advies geven hoe je zo effectief en slim mogelijk kan werken, zodat je jouw bedrijf en gezin goed kunt combineren. Een goede balans tussen werk en privé. Je business runnen op jouw eigen voorwaarden.

Coach voor ondernemende moeders

Julia heeft verschillende banen in haar werkende leven gehad, in (financieel) administratieve en secretariële functies. In 2017 wilde ze haar leven dusdanig inrichten, dat ze werk en privé in balans kreeg. Door te werken vanuit haar eigen kantoor aan huis en het feit dat ze haar tijd zelf kan indelen, kan ze dit nu prima combineren met het drukke bestaan met drie schoolgaande kinderen. En dat gunt ze andere ondernemende moeders ook. Goede structuur, een effectieve planning en handige tools kunnen hierbij enorm helpen.

Aanbod Buro Lentemorgen

Julia biedt een aantal diensten aan om de ondernemer te helpen. “Van start naar groei” is een traject waarmee je met theorie, opdrachten en coachcalls een goede basis neerzet om je bedrijf te laten groeien. Zodat je succesvol kunt zijn met je business en daarnaast genoeg tijd overhoudt voor je gezin. In de korte training “Snel overzicht in je werkdag” leer je o.a. prioriteiten stellen en omgaan met uitstelgedrag. Je kunt haar aanbod terugvinden op haar website. Daar kun je ook haar gratis e-book “10 onmisbare tools voor jouw online business” aanvragen.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Buro Lentemorgen
Naam ondernemer: Julia van Ditshuizen
Komt uit: Vorden
Tel. nr.: 06-30313946
E-mail: info@burolentemorgen.nl
Website: www.burolentemorgen.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *