Buro Lentemorgen – Business Organizer Vorden

Buro Lentemorgen – Business Organizer Vorden

Julia van Ditshuizen van Buro Lentemorgen adviseert en leert ondernemers hoe ze ontspannen en effectief kunnen ondernemen. Hoe ze meer overzicht en structuur kunnen aanbrengen in hun bedrijf, zodat ze slimmer met hun tijd omgaan. Inventariseren van taken en inzicht krijgen in processen. Het inzetten van online tools en uitbesteden van werkzaamheden. Zo kun je als ondernemer stappen zetten om te groeien met je bedrijf, zonder dat je steeds harder en meer uren hoeft te werken.

Virtual Assistant

Met bijna 20 jaar ervaring in de administratieve en zakelijke dienstverlening ondersteunt Julia vanaf 2017 ondernemers door ze werkzaamheden uit handen te nemen. Daarbij is ze graag een sparringpartner en stok achter de deur. Zo draagt ze ook bij aan de groei van ondernemers. Gestructureerd, nauwkeurig, nuchter, flexibel en betrokken. Dit zijn kwaliteiten van Julia die ze graag inzet als VA.

Aanbod Buro Lentemorgen

Naast de ondersteuning als VA biedt Julia een traject aan voor ondernemers “Jouw business op orde”, waarin je leert hoe je een stevig fundament onder je bedrijf legt zodat je op een ontspannen en effectieve manier kunt ondernemen. Dit alles met als doel om te groeien, zonder dat je steeds meer uren moet gaan werken. Je bedrijf goed organiseren en automatiseren zijn belangrijke stappen hierin. Kijk op haar website als je hier meer over wilt weten, of neem contact op voor meer informatie over het traject “Jouw business op orde” of haar ondersteuning als VA.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Buro Lentemorgen
Naam ondernemer: Julia van Ditshuizen
Komt uit: Vorden
Tel. nr.: 06-30313946
E-mail: info@burolentemorgen.nl
Website: www.burolentemorgen.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *