Buro Lentemorgen – Business Organizer Vorden

Buro Lentemorgen – Business Organizer Vorden

Business Organizer Vorden. Ondernemers adviseren hoe ze hun bedrijf het beste kunnen organiseren, daarbij gebruik makend van handige tools. Dat is wat Julia van Ditshuizen het liefst doet. Sparren met de ondernemer hoe die zo efficiënt mogelijk kan werken. Structuur aanbrengen, zaken automatiseren, ballast wegwerken. Dan is Julia op haar best.

Business Organizer / Virtueel Assistent omgeving Zutphen

Julia heeft verschillende banen in haar werkende leven gehad in administratieve of secretariële functies. In 2017 wilde ze haar leven dusdanig inrichten, dat ze werk en privé in balans kreeg. Door nu virtueel (op afstand) te werken vanuit haar eigen kantoor aan huis en ze haar tijd zelf kan indelen, kan ze dit prima combineren met het drukke bestaan met drie schoolgaande kinderen. En dat gunt ze andere ondernemers ook. Een goede structuur in de bedrijfsvoering en handige tools kunnen hierbij enorm helpen.

Aanbod Buro Lentemorgen

Julia biedt een aantal diensten aan om de ondernemer te helpen. In de korte training ‘Snel overzicht in je werkdag’ leer je prioriteiten stellen en omgaan met uitstelgedrag. ‘Van start naar groei’ is een training waarmee je met opdrachten en coachcalls in 4 stappen een goede basis neerzet om je bedrijf te laten groeien. Ook social media en e-mailmarketing komen hierbij aan bod. Daarnaast heeft Julia nog een ‘Waar Sta Je Sessie’ als je inzicht wil hebben waar je staat met je bedrijf. Dit is een vragenlijst met daaropvolgend een online coachcall. Je kunt haar aanbod terugvinden op haar website.

Buro Lentemorgen organiseert jouw groei!

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Buro Lentemorgen
Naam ondernemer: Julia van Ditshuizen
Komt uit: Vorden
Tel. nr.: 06-30313946
E-mail: info@burolentemorgen.nl
Website: www.burolentemorgen.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *