Op Eigen Kracht – Centrum voor Zitexpertise Zutphen-Warnsveld

Op Eigen Kracht – Centrum voor Zitexpertise Zutphen – Warnsveld

Hét antwoord op zitten.

Het Centrum voor Zitexpertise is de vraagbaak voor preventie van zit- en/of sta-problemen op elk gebied in werk en privé. Als ergotherapeut heeft Buddha Ossewaarde zich gespecialiseerd in bewust zitten en zitproblematiek.

Vanaf 1 november 2021 zijn alle cliënten van Op eigen Kracht mensen met zitproblemen in werk en/of privé. Voor reguliere ergotherapie (o.a. vragen op gebied van huishouden, zelfverzorging, vrije tijd, sociale contacten en mentale vaardigheden) kunt u terecht bij een andere ergotherapiepraktijk in Zutphen-Warnsveld.

Op eigen Kracht richt zich vooral op preventie van klachten en faciliteren van gezondheid voor kinderen, jongvolwassenen en ouderen. Preventie is nu speerpunt van Op eigen Kracht.

De mogelijkheden variëren van zitdiagnose, zitadvies, ziteducatie, sta-educatie, aanpak van werkgedrag tot het realiseren van een volledig aangepaste zitvoorziening/werkplek ook in eigen beheer, ook voor privé.

Na jarenlange ervaring in de revalidatie bij Klimmendaal, revalidatiecentrum Regio Arnhem, Zutphen en Apeldoorn, is Buddha in 2011 zijn eigen praktijk gestart in het Heelhuus in Warnsveld. Hij behandelde toen mensen met alle voorkomende aandoeningen zoals chronische pijn, rugklachten, zitklachten, een beroerte, hersenletsel na trauma, amputatie, spierziekte, reuma, MS, ALS e.a. Tot november 2021 heeft Buddha ergotherapie voortgezet in zijn praktijk.

Ergonomische zithouding en werkhouding – o.a. ter voorkoming of vermindering van rugklachten

Voor het behoud van een gezonde rug en een gezond lichaam is ergonomisch zitten/werken van belang. Door bewustwording van de zithouding en (werk)gedrag en aanleren van vaardigheden wordt gerealiseerd dan men op de best passende manier komt te zitten en werken.
Een sterke en gezonde rug begint bij een dynamisch actieve zit. Dit kan bijv. door het gebruik van een stoel die alle natuurlijke bewegingen van de wervelkolom toe laat. De rug krijgt zijn vrijheid van bewegen terug.

Preventietrainingen bij bedrijven

Gezonde arbeidsomstandigheden maken het werk niet alleen makkelijker en plezieriger, u voorkomt daarmee ook ziekteverzuim. Op eigen Kracht licht uw bedrijf ergonomisch door en verzorgt groepstrainingen en individuele begeleiding aan medewerkers.

Ergotherapie

Voor reguliere ergotherapie kunt u zich vanaf 1 november 2021 bij mijn collega ergotherapeuten In Zutphen-Warnsveld terecht. Alleen voor specifieke zitproblematiek die mijn collega’s niet kunnen oplossen, kunt u alsnog terecht bij Op eigen Kracht.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Op Eigen Kracht – Centrum voor Zitexpertise
Naam ondernemer: Buddha Ossewaarde
Praktijkadres: Gezondheidscentrum Heelhuus, De Gaikhorst 2, 7231 NB  Warnsveld
Tel. nr.: 06-10938679
E-mail: info@zitexpertise.nl
Websites:  www.zitexpertise/nl

Social media:


 
 

 

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *