Coach 40+ Zutphen

Core-Coaching – 40+ coach Zutphen

Wil je met iemand praten om meer richting te krijgen in je leven? Heb je stress of burn-out verschijnselen en ben je op zoek naar meer ontspanning en flow? Sta je op een kruispunt in je leven? Wil je jezelf vooral ontwikkelen en een dieper begrip van wie je zelf bent? Bij Core-Coaching ben je hiervoor op het goede adres.

Mijn naam is Mariëlle Jansen en in 2005 ben ik mijn therapie- en counseling praktijk Core-Coaching gestart. Ik begeleid mensen met allerlei levensvraagstukken, met relatieproblemen, met stress- en burn-out problemen en coach op het gebied van ADHD en ADD.
Ik volgde een opleiding tot jungiaans psycholoog, EFT-relatietherapie, traumatherapeut, CSR- burn-out coach en een opleiding tot AD(H)D-coach. Daarnaast doe ik alle benodigde opleidingen voor de beroepsverenigingen en andere bijscholingen.

Coach 40+ Zutphen

Zo rond je 40ste keert je psychische ontwikkeling van richting. Waar je motivatie en drive tot die tijd gericht is op alles wat om je heen gebeurt, komen dan processen in het bewustzijn die vooral naar binnen gekeerd zijn. Dan komen vragen naar boven van ‘wie ben ik eigenlijk?’ en ‘doe ik wel wat ik wil?’, ‘verbind ik me wel met de mensen waar ik me mee wil verbinden?’ en ‘hoe kan ik mijn potentieel duidelijk krijgen en ontplooien?’.

Deze ontwikkeling boeit mij mateloos en daarom heb ik met Core-Coaching als voornaamste focus het werken met mensen rond 40-+.
Mensen inzicht laten krijgen in hun processen, de oorsprong ervan met ze achterhalen en uitdiepen, de verbanden die die processen hebben in de rode lijn van hun leven duidelijk krijgen, de eraan verbonden (oude) kindpijn los maken en transformeren, bezinning creëren en persoonlijke groei entameren. Doel is: (weer) goed in je vel komen zitten, blij zijn met jezelf! Leven vanuit je essentie en van daaruit richting geven aan je leven op een manier die jij helemaal bij je vindt passen.

Groeiprocessen in het leven

Het is mijn passie anderen te mogen assisteren en bijstaan in hun groeiprocessen in het leven. Dat is mijn missie in het leven. Die komt voort uit mijn visie dat als mensen goed in hun vel zitten, blij zijn met wie ze zijn en wat ze doen, ze echt aardig zijn voor zichzelf en hun omgeving. De ander het licht in de ogen gunnen, de helpende hand bieden, waarbij ze graag met andere samenwerken om goede dingen te doen. Hierdoor creëren we samen een mooie wereld met elkaar, waar het voor iedereen goed toeven is en waar iedereen vanuit zijn eigen passie zijn potentieel leeft. En daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Core-Coaching
Naam ondernemer: Mariëlle Jansen
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 06-40533244
E-mail: info@core-coaching.nl
Website: www.core-coaching.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

 

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.