Promo Queen – Customized sportartikelen specialist

Elke keer ‘anders dan anders’ is het motto van Promo Queen

Of het nu gaat om kleding (fashion en teamwear), (sport)tassen of diverse sportartikelen. Kleine ateliers produceren de items met zorg en op maat. Tristan is de coördinator die alle ins en outs van jouw bestellingen en offertes weet.

Kleuren van het materiaal en eventuele bedrukking worden toegepast op basis van de wensen van jouw als klant. De mogelijkheden zijn daardoor enorm en het heeft altijd een specifiek en eigen karakter. Jouw bedrijfskleuren verwerkt in de verschillende panden van een tas of hoodie/t-shirt/jas en vervolgens bedrukt met je eigen logo’s of teksten. Een ware eyecatcher.

Normaal gesproken kan dit maatwerk uitsluitend in grote aantallen. Promo Queen werkt op elke schaal, minimale bestelaantal is voor alle items 15 stuks. Dat is goed te doen!

We komen graag eens praten over jouw wensen en tonen je dan gelijk wat van onze modellen. Je kunt dan de kwaliteit van het product en drukwerk beoordelen.

Sportartikelen merkproducten

Wij werken met merkproducten van Special-Bags (tassen) en GoodHoodie (kleding). Deze merken vinden het belangrijk dat je jouw uiting goed kunt positioneren op de tassen en kleding en werken met andere merktekens dan andere merken.

Welkom bij Promo Queen!!

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Promo Queen
Naam ondernemer: Tristan Steenmeijer
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 06-57569135
E-mail: sales@promoqueen.nl
Website: www.promoqueen.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *