DUS – Maatschappelijke projecten, arbeidsbemiddeling Zutphen en meer

Werkgelegenheidsprojecten Zutphen en meer

Maarten-Jan Kempe is actief in het opzetten van lokale werkgelegenheidsprojecten. Daarnaast denkt hij creatief mee met vraagstukken van maatschappelijke initiatieven. Maatschappelijk betrokken ondernemers helpt hij om talentvol, gemotiveerd personeel te vinden, zodat zij goed personeel krijgen en weinig tijd aan het vinden ervan hoeven te besteden.

Om het denken in mogelijkheden maximaal te kunnen benutten, heeft hij in april 2015 het besluit genomen om voor zichzelf te beginnen onder de naam “De Uitdagende Schakel” oftewel DUS.

Wat doet DUS?

  • Advisering in het opzetten van werkprojecten aan instanties, instellingen en/of het bedrijfsleven. Gesprekspartner voor zowel bedrijven, instanties, stichtingen/verenigingen als particulieren;
  • Sociale projecten helpen ontwikkelen in de wijk, met als doel wijken sterker en leefbaarder te maken. Buurtwerkplaatsen helpen ontwikkelen, zoals de ICT-werkplaats. Leerlingen leren onder begeleiding van leermeesters ICT-apparatuur te reviseren en kennis rond ICT te verwerven;
  • Samenwerkingspartner van stichting De Werkmakers, van uit die functie overlegpartner met de gemeente Zutphen, deelnemers volgen in projecten, nieuwe initiatieven helpen ontwikkelen richting werk en opleiding.

 
“Met De Uitdagende Schakel (DUS) breng ik mijn werkervaring en persoonlijke kwaliteiten bij elkaar.  Door een persoonlijke aanpak, resultaatgericht werken en creatief te zijn in het leggen van verbindingen.
Mijn grote lokale en regionale netwerk en diverse samenwerkingspartners garanderen dat ik uitstekend in staat ben om uiteenlopende matches te verzorgen. Hiermee zet ik mezelf optimaal in en kan ik het allerbeste voor opdrachtgevers realiseren.”

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: De Uitdagende Schakel
Naam ondernemer: Maarten-Jan Kempe
Komt uit: Zutphen 
Tel. nr.: 06-16118679
E-mail: info@duszutphen.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *