DUS – Maatschappelijke projecten, arbeidsbemiddeling Zutphen en meer

Werkgelegenheidsprojecten Zutphen en meer

Maarten-Jan Kempe is actief in het opzetten van lokale en regionale werkgelegenheidsprojecten. Daarnaast denkt hij creatief mee met vraagstukken van maatschappelijke initiatieven. Maatschappelijk betrokken ondernemers helpt hij om talentvol, gemotiveerd personeel te vinden, zodat zij goed personeel krijgen en weinig tijd aan het vinden ervan hoeven te besteden.

Om het denken in mogelijkheden maximaal te kunnen benutten heeft hij in april 2015 het besluit genomen om voor zichzelf te beginnen onder de naam “De Uitdagende Schakel” oftewel DUS.

Wat doet DUS?

  • Projecten vorm geven rond werk(ervaring), het nieuwe werken en uitplaatsing
  • Matchen naar werk en werkervaring voor particulieren en bedrijven
  • Maatschappelijke organisaties adviseren rond vormgeving nieuwe initiatieven
  • Consulteren van maatschappelijke organisaties bij het meer en beter binden van sponsoren en donateurs.

Een aantal voorbeelden van projecten van DUS:

April 2017 tot heden – Coach, Verbinder en Acquisiteur WerkVaardig
Coachen van kandidaten binnen de opleiding OBA (Virtual Assistant) en HIP (persoonlijk ontwikkelingsprogramma) en lesmodules ontwikkelen. Verbinden van maatschappelijke initiatieven, bedrijven/instellingen en professionals aan dit project. Acquisitie verrichten bij bedrijven/instellingen. 

Oktober 2016 tot heden – Projectcoördinator voor The Challenge
Deuren openen voor ongekend talent. In samenwerking met bedrijven en organisaties betaalde, opleidings- of ervaringsplekken realiseren voor mensen met afstand naar werk. Doelgroepen: vluchtelingen, gedetineerden, mensen met een arbeidsbeperking, vastgelopen jongeren, 55+.
Kansen creëren voor mensen met afstand naar werk en bewustwording bij werkgevers realiseren dat diversiteit op de werkvloer een voordeel is voor hun eigen organisatie. Kandidaten pitchen live voor werkgevers en zijn hiervoor getraind door coaches. 

Juli 2015-april 2016
Projectcoördinator a.i. De Lochemse Uitdaging: Naamsbekendheid van De Lochemse Uitdaging vergroten door acquisitie, bedrijven en non-profit met elkaar verbinden via matches, faciliteren voor activiteiten (zoals voor radiomarathon De Glazen Boot), samenwerking creëren tussen organisaties en De Lochemse Uitdaging.

“Met De Uitdagende Schakel (DUS) breng ik mijn werkervaring en persoonlijke kwaliteiten bij elkaar.  Door een persoonlijke aanpak, resultaatgericht werken en creatief te zijn in het leggen van verbindingen.
Mijn grote regionale netwerk en diverse samenwerkingspartners garanderen dat ik uitstekend in staat ben om uiteenlopende matches te verzorgen. Hiermee zet ik mezelf optimaal in en kan ik het allerbeste voor opdrachtgevers realiseren.”

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: De Uitdagende Schakel
Naam ondernemer: Maarten-Jan Kempe
Komt uit: Zutphen 
Tel. nr.: 06-16118679
E-mail: info@duszutphen.nl
Website: www.duszutphen.nl
 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *