DOCK Workstations

ZZP Supporter DOCK Workstations Zutphen – Deventer

Coachruimte Zutphen

 

 

 

Coachruimtes en vergaderruimtes voor ondernemers in Zutphen en Deventer

Spreekruimtes, coachruimtes en vergaderruimtes van DOCK Workstations worden aangeboden aan organisaties en professionals. Doordat professionele ruimtes worden aangeboden in een rustige omgeving, maken psychologen, (psycho-) therapeuten, coaches, mediators, astrologen, consultants, advocaten, adviseurs hier gebruik van. Ook iedereen die graag afspreekt met zijn klanten in een professionele en rustige omgeving.
De locaties zijn centraal gelegen en hierdoor makkelijk te bereiken. 

Vergaderruimte en coachruimtes Waterstraat 5 Zutphen

Dit pand biedt professionaliteit aan de professional doordat er een eigen receptie aanwezig is, lift en fietsenstalling. Het is gesitueerd in een rustige straat vlakbij de haven (en uiteraard de IJssel) en vlakbij het gemeentehuis en de Walburgiskerk. De bereikbaarheid is goed, waardoor u met uw bedrijf professionaliteit neerzet.

De Kombuis – Vergaderruimte en presentatie ruimte Zutphen

Omdat er een multifunctionele ruimte aan de Waterstraat 5 is die voorzien is van supersnel Wifi, een grote LCD-tv met aansluiting voor computer, een beamer en geluidsinstallatie, kunnen hier vergaderingen of presentaties worden georganiseerd.

Koffie en thee is standaard in de prijs inbegrepen tot 15 personen. 

Perfect voor vergaderingen, zakelijke meetings een bijeenkomsten. 

Deze ruimte is beschikbaar gesteld door De Haeve bv. Door hier te klikken wordt u doorgeschakeld naar de reserveringspagina van De Haeve. 

Zaadmarkt 94 Zutphen

In het gezellige stadscentrum van Zutphen heeft DOCK op de tweede etage van een prachtig monumentaal pand een coachruimte beschikbaar. Deze werkruimte is geschikt voor maximaal 4 personen. Hier kun je dus klanten ontvangen in een zeer indrukwekkende en professionele omgeving.

Keulenstraat 16 Deventer

Op een zeer goed bereikbare locatie die dicht bij de A1 en het centrum van Deventer ligt. DOCK Deventer Keulenstraat biedt professionele werkplekken, zithoeken en er is zelfs een akoestische telefoonwand aanwezig, waardoor organisaties en professionals van alle gemakken zijn voorzien. De locatie beschikt over een ruime en luxe coach-/en spreekruimte en een prachtige vergaderruimte voor maximaal 10 personen. 

Op de begane grond zijn de werkplekken en vergaderruimte bij de School voor Ondernemers. 

Op alle locaties zijn internet/Wifi, koffie en thee aanwezig.

Samenwerking DOCK Workstations en ZZP Zutphen

De samenwerking is in 2013 begonnen, met het aanbod van een mooie korting op de ruimtes voor de leden. Om de banden nauwer aan te halen en meer betrokken te raken bij het netwerk is DOCK Workstations nu ook ZZP Supporter geworden.

 

Coachruimte Zutphen

 

 

 

 

www.workatdock.com

 

ZZP SUPPORTERS