Duurzame inzetbaarheid – Coach Brummen

Loopbaancoach en coach voor duurzame inzetbaarheid – Brummen

Jolanda Schut werkt vanaf maart 2018 aan haar eigen bedrijf Het Coachingslab. Naast haar aanbod in particuliere coachingstrajecten, ontwikkelt ze trainingen en programma’s voor het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. Vitalere is het programma’s dat ze biedt voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers in organisaties.

Vitalere, samen werken aan duurzame inzetbaarheid

Vitale medewerkers zijn minder vaak ziek, ze zijn positief en betrokken. Dat betekent naast een betere werksfeer ook stijging van de productiviteit en dus een vitalere organisatie.

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid worden vaak in een adem genoemd, het zijn ook belangrijke HR thema’s.
Met duurzame inzetbaarheid wil je bereiken dat medewerkers vitaal en met plezier kunnen werken, en dat zij in staat zijn om zich aan te passen aan de huidige en toekomstige ontwikkelingen, in hun werk en op de arbeidsmarkt.

Eigenaarschap en regie

Het programma Vitalere is gericht op gedragsverandering, de werkwijze is afgestemd op leren en ervaren tijdens het werk, dit verhoogt het leerrendement aanzienlijk. Vitalere maakt medewerkers bewust van wat zij zelf kunnen doen om vitaal aan het werk te blijven en adviseert hoe je dat als organisatie kunt faciliteren.

Vitalere stimuleert eigenaarschap van medewerkers en gaat uit van wat er al goed gaat, dat motiveert hen en nodigt uit om talenten zo goed mogelijk te benutten.

Vanuit de Vita-values, de Vitalere checklist en het Vitalere Plan krijgen medewerkers inzicht in hun leef- en werkstijl. Zo worden zij zich bewust van hun talenten en mogelijkheden en dat helpt hen om regie te houden op hun huidige en toekomstige loopbaan.

Wilt u de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers vergroten, wellicht is het programma Vitalere dan interessant voor u.
Ontdek de talenten en het potentieel van uw medewerkers en laat ze daarin volledig tot hun recht komen zodat zij en uw organisatie kunnen floreren!

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Het Coachingslab
Naam ondernemer: Jolanda Schut
Komt uit: Brummen
Tel.nr.: 06-29567131
E-mail: info@hetcoachingslab.nl
Website: www.hetcoachingslab.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *