Leefstijl-, stress & burn-outcoach Brummen

Leefstijl-, stress & burn-outcoach  Brummen

Jolanda Schut is Leefstijl-, stress & burn-outcoach en sinds 2018 eigenaar van Het Coachingslab in Brummen.

Naast haar aanbod in individuele leefstijlprogramma’s en coachingstrajecten op het gebied van stress en burn-out, ontwikkelt Jolanda trainingen en programma’s voor het bedrijfsleven en overheidsinstellingen.

Leefstijlcoaching

Gezonder leven? Goed idee! Misschien heb je dat besluit pas geleden genomen. Misschien ben je al wat langer bezig en heb je zelfs last van een terugval. Maar het kan ook zijn dat je alles al geprobeerd hebt en je jezelf moedeloos voelt omdat het elke keer mislukt. Weet dan dat je bij Het Coachingslab welkom bent om te ervaren dat je op verschillende manieren verder kunt komen.

Heb je alleen maar een duwtje in de rug nodig om verder te komen of heb je juist meer aan een stevig plan om nu door te kunnen zetten en definitief je doel te bereiken? Of is het voor jou juist belangrijk om je vitaliteit weer helemaal te gaan hervinden en heb je een totaalplaatje nodig waarbij verschillende leefstijlthema’s bij elkaar komen?

Omdat jouw situatie uniek is, biedt Het Coachingslab verschillende individuele leefstijlprogramma’s en coachingstrajecten: van een ondersteunend duwtje tot een compleet programma dat op jouw vitaliteit gericht is.

Vitale medewerkers in je bedrijf

Heb je een bedrijf tot 50 medewerkers en vind je vitaliteit van medewerkers belangrijk? Vitale medewerkers zijn energiek, niet vaak ziek en productief. Dat wil je graag bereiken en zo houden. Maar hóe bereik je dat? Dat is een belangrijke, maar niet zo eenvoudig te beantwoorden vraag. Leefstijl en gezondheid is heel persoonlijk. Hoe begin je een gesprek, welke vragen kun je stellen, welke acties kan je inzetten? Kun je dit zelf of zet je een professional in? Waar begin je als werkgever, manager, leidinggevende of HR-adviseur?

Voor deze en andere vragen heeft Het Coachingslab De Leefstijlassistent ontwikkeld. Deze praktische toolkit geeft je handvatten om hierover met je medewerkers in gesprek te gaan. Wil je direct aan de slag met gezondheid van medewerkers, kies dan voor De Leefstijl APK. 

Stress & burn-out

Je hebt een druk leven met een volle agenda. Eigenlijk is het te veel maar ach, je zet toch nog even door want dan ben je klaar en dat geeft je een lekker gevoel. Tegen beter weten in ga je door en door en door…. De signalen van vermoeidheid negeer je want het werk moet tenslotte af. Je neemt je verantwoordelijkheid, je wilt anderen niet teleurstellen en ach, het is bijna weekend; dan kun je weer even bijtanken. Toch…?

Deze stress noemen we chronische stress, de belangrijkste oorzaak van overspannenheid en burn-out. Loop jij steeds tegen je grenzen aan? Sta even stil bij wat je echt nodig hebt. Wacht niet te lang en neem contact op dan maken we samen een plan.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Het Coachingslab
Naam ondernemer: Jolanda Schut
Komt uit: Brummen
Tel.nr.: 06-29567131
E-mail: info@hetcoachingslab.nl
Website: www.hetcoachingslab.nl

Social media:

Facebook ZutphenInstagramLinked In

 

 

 

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *