Financieel advies Zutphen – Verberne Financieel Advies

Financieel advies Zutphen – Verberne Financieel Advies

Met veel kennis en ervaring op zak weet Theo Verberne financieel advies en een financieel inzicht te geven voor ieder soort huishouden in allerlei situaties. Theo biedt hulpmiddelen om het huishoudboekje overzichtelijk en op orde te krijgen.

Financieel advies en financiële begeleiding in het belang van de klant

Jarenlang heeft Theo bij een grote bank gewerkt, maar is daar uiteindelijk weggegaan omdat de gedachtegang vaak niet stroopte met de opvattingen die Theo over financieel advies en financiële begeleiding had. Zo dacht Theo vaak in het belang van de klant, waar de bank vond dat hij meer in het belang van de bank had moeten denken en handelen. Dit botste op ten duur teveel waardoor verdere samenwerking niet meer mogelijk was.

Het vertrek bracht hem op een nieuw pad waarbij hij meer kon gaan doen wat bij hem past.
Sinds 2006 geeft Theo als zelfstandig ondernemer financieel inzicht aan particulieren en denkt hij mee over de financiële mogelijkheden van de klant. Daarover geeft hij aanwijzingen en informatie, maar laat de klant zélf het financiële besluit nemen.
Advies en begeleiding wat zich zeker terugbetaalt.

Theo en cijfers

Theo was van jongs afgaan al met cijfers bezig. Hij kon al gauw goed hoofdrekenen en nu denkt hij vooral in percentages. Om overzicht te hebben in het grotere geheel.
Hij vindt onderhandelen leuk en is hier ook goed in.

Financieel inzicht

Wat kan Theo voor jou betekenen?
Denk bijvoorbeeld aan het verkrijgen van inzicht in jouw financiële situatie als je straks de pensioenleeftijd hebt bereikt. Kun je dan onbezorgd van je oude dag genieten? Zijn er dan voldoende financiële middelen?
Of denk aan het inzichtelijk krijgen van je uitgaven en hoe deze gereduceerd kunnen worden.
Theo helpt je dit inzicht te krijgen en biedt je tips en tools om je oude patroon te veranderen zodat het financieel haalbaar wordt om jouw dromen te verwezenlijken, zoals het maken van die wereldreis of het kopen van dat mooie huis.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Verberne Financieel Advies
Naam ondernemer: Theo J. Verberne
Komt uit: Zutphen
Tel.nr.: 06-51079699
E-mail: info@verbernefinancieeladvies.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *