Financieel sparringpartner voor bedrijven – Zutphen

Financieel sparringpartner voor bedrijven – Zutphen.

Jan-Harmen de Goeijen van De Goeijen Consultancy is financieel sparringpartner voor ondernemers en organisaties. Hij helpt ondernemers en organisaties om hun ambities waar te maken. Dit door het verbeteren van het inzicht in en de sturing op de financiële en operationele gang van zaken.

Hulp en ondersteuning op gebied van financieel inzicht.

Tijdens mijn werk bij de Rabobank op de afdeling Bijzonder Beheer ben ik veel ondernemers tegen gekomen die om uiteenlopende redenen geen overzicht (meer) hadden in hun financiële situatie en daardoor in de problemen waren gekomen. Dit had door tijdig en goed inzicht en hulp of advies mogelijk voorkomen kunnen worden. Eind 2017 ben ik als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan om hulp en ondersteuning op het gebied van financieel inzicht te kunnen bieden.

Betere resultaten door een goed financieel inzicht.

Bij het nemen van belangrijke beslissingen is inzicht in de financiële situatie van het bedrijf essentieel. Uit onderzoek blijkt dat er een verband is tussen het kennisniveau van de ondernemer en de financiële prestaties van het bedrijf. Ondernemers die aangeven veel kennis van geldzaken te hebben, presteren vaak beter dan ondernemers die aangeven minder kennis te hebben. Ik help u graag bij het vergroten van uw kennisniveau op financieel gebied zodat u betere resultaten kunt boeken.

Parttime business controller.

In mijn rol als parttime business controller help ik ondernemers en organisaties bij het nemen van beslissingen, waarbij het advies gericht is op de samenhang tussen de bedrijfsvoering en de financiële en operationele resultaten. Een parttime business controller is erg interessant voor ondernemingen waarvoor het niet nodig is hiervoor iemand fulltime in dienst te hebben. U kunt flexibel gebruik maken van mijn diensten.

Coach/sparringpartner.

Veel ondernemers en organisaties hebben behoefte om af en toe even te kunnen klankborden met een onafhankelijke en deskundige gesprekspartner van buiten het bedrijf of de organisatie. Juist de kritische vragen van een buitenstaander kunnen verhelderend maar ook confronterend zijn. Vanuit een positief kritische houding ga ik graag met u in gesprek over uw onderneming of organisatie.

Bijzonder Beheer.

Bent u als ondernemer binnen de bank overgedragen naar de afdeling Bijzonder Beheer? Of heeft de bank aangegeven dat er binnenkort iemand van Bijzonder Beheer bij u op gesprek komt? Of heeft u zelf in de gaten dat uw resultaten minder worden en weet u niet óf en hóe u dat met uw bank of anderen bespreekbaar kunt maken? U komt in een situatie die u mogelijk nog niet eerder heeft meegemaakt en dat kan veel van u vragen. Blijf er in ieder geval niet alleen mee rond lopen maar zoek iemand met wie u deze situatie kunt bespreken en die u kan bijstaan in de gesprekken met bijvoorbeeld de bank. Ik wil u daar graag bij van dienst zijn.

Parttime interim management.

Wanneer u te maken heeft met een acuut probleem op het gebied van management, u een tussentijdse oplossing zoekt tot een vacature is ingevuld of wanneer u tijdelijk extra ondersteuning nodig heeft om een team of project aan te sturen, dan denk ik graag met u mee in wat ik voor u kan betekenen.
Meer informatie vindt u op mijn website. Ik maak graag vrijblijvend verder met u kennis!

Contactgegevens;

Bedrijfsnaam: De Goeijen Consultancy
Naam ondernemer: Jan-Harmen de Goeijen
Komt uit: Zutphen
Tel.nr.: 06-25438859
E-mail: info@degoeijenconsultancy.nl
Website: www.degoeijenconsultancy.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *