Financieel sparringpartner voor bedrijven – Zutphen

Financieel sparringpartner voor bedrijven – Zutphen

Jan-Harmen de Goeijen van Thexton Armstrong is financieel sparringpartner voor ondernemers en organisaties. Hij helpt ondernemers en organisaties om hun ambities waar te maken. Dit door het verbeteren van het inzicht in en de sturing op de financiële en operationele gang van zaken.

Deskundig en professioneel

Jan-Harmen staat bekend om zijn deskundigheid en professionaliteit. In zijn tijd bij de afdeling Bijzonder Beheer van een financiële organisatie heeft hij laten zien dat hij goed kan luisteren. Hij is empathisch, heeft oprechte aandacht voor de ondernemer en vraagt door tot de kern van het probleem. Vervolgens gaat hij met de ondernemer op zoek naar creatieve en praktische oplossingen: concrete actiepunten waarmee resultaten geboekt worden.

Onafhankelijke sparringpartner

Jan-Harmen gunt iedere ondernemer een onafhankelijke sparringpartner. Iemand die naar je luistert, met je meedenkt maar ook de kritische vragen stelt. Iemand die je net even dat duwtje geeft wat je nodig hebt maar tegelijkertijd ook voor jouzelf de handen uit de mouwen steekt.

‘Vaak spreek ik ondernemers voor wie het soms allemaal wat te veel wordt. Alle ballen die ze in de lucht moeten houden… klanten, personeel en financiers: iedereen wil wat van de ondernemer en het liefst vandaag nog. Tijd om na te denken over de strategie, verbetermogelijkheden of bedrijfsoverdracht is er niet. Juist dit soort vraagstukken vragen tijd en verdieping; dat is waarmee ik ondernemers graag help.’

Thexton Armstrong

Jan-Harmen heeft in de avonduren zijn HEAO-Bedrijfseconomie en Master Bedrijfskunde behaald. Na 18 jaar in het bankwezen, waarbinnen hij vooral MKB-ondernemers heeft geholpen, is hij eind 2017 begonnen als zelfstandig bedrijfsadviseur. Eind 2020 heeft hij zich aangesloten bij Thexton Armstrong; een franchise organisatie van bedrijfsadviseurs. Thexton Armstrong heeft een branche-onafhankelijke aanpak ontwikkeld die jou, los van je huidige situatie, in staat stelt je onderneming naar een volgend niveau te ontwikkelen. Daarnaast helpt Thexton Armstrong ondernemers o.a. bij een bedrijfsoverdracht.

Thexton Armstrong de Goeijen is gevestigd in een fraai monumentaal pand aan de IJsselkade in Zutphen. In de weekenden pakt Jan-Harmen regelmatig de mountainbike om de omgeving rondom Zutphen te verkennen. Verder is hij liefhebber van skiën, klassieke muziek en is hij als penningmeester betrokken bij de Martinuskerk in Warnsveld.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Thexton Armstrong de Goeijen
Naam ondernemer: Jan-Harmen de Goeijen
Werkadres: IJsselkade 8,  7201 HB  Zutphen
Tel.nr.: 06-25438859
E-mail: jan-harmen.de.goeijen@tamkb.nl
Website: www.degoeijen.tamkb.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.