Financieel sparringpartner voor bedrijven – Zutphen

Financieel sparringpartner voor bedrijven – Zutphen

Jan-Harmen de Goeijen van DGA Bedrijfsadvies is financieel sparringpartner voor ondernemers en organisaties. Hij helpt ondernemers en organisaties om hun ambities waar te maken. Dit door het verbeteren van het inzicht in en de sturing op de financiële en operationele gang van zaken.

Jouw bedrijfsadviseur

Zoek jij dé bedrijfsadviseur voor jou als ZZP’er/MKB’er? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik ben ervan overtuigd dat iedere ondernemer, hoe klein of groot het bedrijf ook is, er goed aan doet regelmatig te sparren. Sparren over de toekomst van je bedrijf, even uit de waan van alle dag met een helikopterview naar je eigen bedrijf kijken.

Deskundig en zorgvuldig

Mijn klanten noemen mij een betrokken, kundige en prettige sparringpartner! Als businesscoach zoek ik graag de dialoog. Ik ben erop gericht anderen in hun kracht te zetten. In het bankwezen kon ik mijn analytische kant goed gebruiken. In mijn tijd bij Bijzonder Beheer kon ik laten zien dat ik goed kan luisteren. Oog en oor voor de ondernemer. Doorvragen tot de kern van het probleem op tafel ligt. Dan zoeken naar pragmatische en creatieve oplossingen. Pas dan kan er resultaat geboekt worden.

Cijfers waar je wat mee kan

Cijfers kennen voor mij geen geheimen. Als schakel tussen de accountant/boekhouder en de ondernemer vertaal ik cijfers voor jou als een écht hulpmiddel om je strategie te realiseren. Ik zet jou als ondernemer in je kracht. Ik help je met een goed inzicht in jezelf en je onderneming. Continue gericht op resultaten en structuur, met veel openheid en humor!

Wat houdt jou bezig?

Je hebt het gevoel stil te staan met je onderneming. Je wilt vooruit komen, even aan de hand genomen worden. Hulp krijgen bij het stellen van je doelen, de focus weer gaan bepalen. Of je wilt je bedrijf gaan verkopen. Binnen de familie of daar buiten. Iemand die je door dit intensieve en soms emotionele proces heen loodst. Die samen met jou en je accountant zorgt dat de overdracht zo zorgvuldig mogelijk verloopt. Maar ook in tijden dat het even tegenzit en de bank je in Bijzonder Beheer plaatst kan je bij mij terecht. Met mijn jarenlange Bijzonder Beheer ervaring ken ik de klappen van de zweep en help ik je hier zo goed mogelijk doorheen.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: DGA Bedrijfsadvies
Naam ondernemer: Jan-Harmen de Goeijen
Werkadres: IJsselkade 8,  7201 HB  Zutphen
Tel.nr.: 06-25438859
E-mail: jan-harmen@dgabedrijfsadvies.nl
Website: www.dgabedrijfsadvies.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *