Financiële consultancy Eefde

Financiële consultancy Eefde

Martine Knol van Confin Consultancy in Finance uit Eefde is een financiële duizendpoot. Naast financiële vraagstukken en administratieve processen, kun je bij haar ook terecht voor het selecteren en implementeren van ERP-oplossingen.

Administratieve dienstverlening

Martine kan desgewenst de volledige administratie voor je verzorgen. Van het inrichten van de administratie, het verzorgen van de volledig digitale administratie tot het periodiek verzorgen van rapportages en aangiften omzetbelasting.

Zowel voor zzp’ers als het mkb is een eenvoudige maar betrouwbare administratie onmisbaar. Martine zorgt er voor dat alles goed is ingericht en desgewenst ook voor de verwerking van de administratie, periodieke rapportages en aangifte omzetbelasting. Volledig ontzorgen van de ondernemer. Doel voor de ondernemer is om zo min mogelijk werk te hebben aan de administratie en tegelijkertijd wel grip op zijn/haar onderneming te hebben. Door de administratie volledig te digitaliseren is alles snel en makkelijk terug te vinden en is periodieke rapportage eenvoudig.

Behoefte aan meer inzicht in de toekomst en hulp nodig bij het opstellen en volgen van een begroting? Ook daarbij kan Martine de nodige ondersteuning leveren.

Confin Consultancy in Finance

Martine komt oorspronkelijk uit de accountancy en heeft jarenlang als accountant gewerkt, waardoor ze een goede fiscale kennis heeft. Daarnaast heeft ze eveneens een jarenlange ervaring als controller in het bedrijfsleven. In eerste instantie deed ze de administratie voor enkele bevriende ondernemers, waarna ze 2016 besloot haar eigen bedrijf op te starten. Ze is dus als het ware het ondernemerschap ‘ingerold’.

Martine houdt van puzzels oplossen en processen optimaliseren. Ze heeft in haar rol als controller meerdere malen succesvol ERP-oplossingen geselecteerd en geïmplementeerd bij diverse soorten ondernemingen.
Kortom, kun je hulp gebruiken bij de administratie, het optimaliseren van financiële processen, of de selectie of implementatie van een nieuw financieel of ERP-systeem? Neem dan contact op met Martine.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Confin Consultancy in Finance
Naam ondernemer: Martine Knol
Komt uit: Eefde
Tel. nr.: 06-14804580
E-mail: confin@kpnmail.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *