Credion – Financieringsspecialist en financieel adviseur voor het MKB

Financieel advies Deventer-Zutphen e.o.

Richard Buitink geeft ondernemersadvies en financieel advies aan (startende) ondernemers. Bij financieel advies kijkt Richard met behulp van veel ervaring naar de meest geschikte financieringsmogelijkheden.

20 jaar heeft Richard Buitink met en voor ondernemers bij diverse Rabobanken gewerkt. In 2013 heeft hij het heft in eigen handen genomen en is zelf ondernemer geworden. Als zelfstandig ondernemer adviseert hij startende ondernemers en reeds gevestigde ondernemers over o.a. financieringsmogelijkheden. Dit doet hij onder de naam ‘Credion Deventer-Zutphen’.

Begeleiding ondernemers

Voor de begeleiding van ondernemers die behoefte hebben aan een zakelijk klankbord biedt Credion Deventer-Zutphen verschillende abonnementen aan. Voor financieringsadvies kan Richard veel betekenen. Door zijn bancaire ervaring weet hij hoe een financier naar investeringsplannen kijkt en hoe deze beoordeeld worden. Zeker nu het contact steeds meer digitaal verloopt is de eerste indruk cruciaal. Het financieringslandschap is enorm in beweging en bijna iedere maand komen er nieuwe aanbieders bij.

Onafhankelijk advies

Het is dus ideaal om Richard in te schakelen voor onafhankelijke advies wanneer je een lening wilt aanvragen. Hij is je wegwijzer in de regels en aandachtspunten van de financiers. Zo wordt je klaargestoomd voor het gesprek met de bank waardoor de kans op slagen wordt vergroot. Indien gewenst gaat Richard samen met je het gesprek aan.

Het zelfstandig ondernemerschap spreekt Richard het meest aan door de eigen verantwoordelijkheid die hij nu draagt voor het advies dat hij geeft en de keuzes die hij maakt. Hij is geheel vrij en onafhankelijk om met eigen inzicht en ervaring de klant te adviseren en te begeleiden. In sommige gevallen is een lening bij een bank nog steeds de beste oplossing, in andere gevallen is lease, crowdfunding, werkkapitaalfinanciering of zelfs participatie de beste oplossing.

Bij Credion Deventer-Zutphen kun je ervan uitgaan dat het advies gericht is op de best mogelijke toekomst van je bedrijf. Credion werkt altijd voor jou!

Voucherregeling (startende) ondernemers en zzp’ers

Ben jij een ondernemer die maximaal 5 jaar geleden voor zichzelf is begonnen met een eigen bedrijf, of heb je serieuze plannen om een bedrijf te starten en ben je gevestigd in de provincie Overijssel of Gelderland? Dan kun je gebruik maken van een financiële ondersteuning als je je laat adviseren door Richard. Je kunt een subsidie ontvangen op zijn coaching t.w.v. € 1.000,-, zodat hij jou kan helpen bij financiële en financieringsvraagstukken. Hij is klankbord en sparringpartner en helpt jou bij het maken van lastige keuzes.

Startversneller Zutphen

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Credion Deventer-Zutphen
Naam ondernemer: Richard Buitink
Komt uit: Laren
Tel.nr.: 06-10905516
E-mail: rbuitink@credion.nl
Website: www.credion.nl/deventer-zutphen en www.destartversneller.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *