Grip op je bedrijf – Financieringsspecialist en financieel adviseur voor het MKB

Financieel advies Zutphen e.o.

Richard Buitink geeft ondernemersadvies en financieel advies aan (startende) ondernemers. Bij financieel advies kijkt Richard met behulp van veel ervaring naar de meest geschikte financieringsmogelijkheden.

20 jaar heeft Richard Buitink met en voor ondernemers bij diverse Rabobanken gewerkt. In 2013 heeft hij het heft in eigen handen genomen en is zelf ondernemer geworden. Als zelfstandig ondernemer adviseert hij startende ondernemers en reeds gevestigde ondernemers over o.a. financieringsmogelijkheden. Dit doet hij onder de naam ‘Grip op je Bedrijf’.

Begeleiding ondernemers.

Voor de begeleiding van ondernemers die behoefte hebben aan een zakelijk klankbord biedt Grip op je Bedrijf verschillende abonnementen aan. Voor financieringsadvies kan Richard veel betekenen. Door zijn bancaire ervaring weet hij hoe een financier naar investeringsplannen kijkt en hoe deze beoordeeld worden. Zeker nu het contact steeds meer digitaal verloopt is de eerste indruk cruciaal. Het financieringslandschap is enorm in beweging en bijna iedere maand komen er nieuwe aanbieders bij.

Onafhankelijk advies.

Het is dus ideaal om Richard in te schakelen voor onafhankelijke advies wanneer je een lening wilt aanvragen. Hij is je wegwijzer in de regels en aandachtpunten van de financiers. Zo wordt je klaargestoomd voor het gesprek met de bank waardoor de kans op slagen wordt vergroot. Indien gewenst gaat Richard samen met je het gesprek aan.

Het zelfstandig ondernemerschap spreekt Richard het meest aan door de eigen verantwoordelijkheid die hij nu draagt voor het advies dat hij geeft en de keuzes die hij maakt. Hij is geheel vrij en onafhankelijk om met eigen inzicht en ervaring de klant te adviseren en te begeleiden. In sommige gevallen is een lening bij een bank nog steeds de beste oplossing, in andere gevallen is lease, crowdfunding, werkkapitaalfinanciering of zelfs participatie de beste oplossing.
Bij Grip op je Bedrijf kun je ervan uitgaan dat het advies gericht is op de best mogelijke toekomst van je bedrijf.
Grip op je Bedrijf werkt altijd voor jou!

Contactgegevens;

Bedrijfsnaam: Grip op je Bedrijf
Naam ondernemer: Richard Buitink
Komt uit: Laren
Tel.nr.: 06-10905516
E-mail: info@gripopjebedrijf.nl
Website: www.gripopjebedrijf.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *