Geluidsbedrijf Rha, Opnamestudio, evenementen Rha

Leo at Live – Geluidsbedrijf, opnamestudio en evenementen Rha

Leo Teunissen verzorgt het geluid voor bands, evenementen zoals bruiloften en buurtfeesten, congressen, zakelijke bijeenkomsten en meetings. Ook heeft hij een opnamestudio tot zijn beschikking.
Hij heeft alle apparatuur en kennis in huis om uw evenement, congres of wat dan ook, van goed geluid te voorzien van a tot z. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Verzorgen van geluid bij bands, evenementen en congressen

Leo at Live is een geluidsbedrijf uit Rha en kan het geluid verzorgen bij bands, evenementen en congressen. Denk hierbij aan:

  • Het verzorgen van optimaal podium- en zaalgeluid bij feesten
  • Muziekinstallatie en microfooninstallatie bij een bruiloft of een uitvaart op een bijzondere locatie, bijvoorbeeld in een weiland of op een strand
  • Microfooninstallatie bij een congres, waarbij ook een gooi-microfoonkubus van schuim voor het publiek ingezet kan worden

Audio opnames voor bands in eigen studio

Leo verzorgt naast het geluid bij evenementen en congressen ook audio opnames in zijn eigen studio. Daar kunnen bands hun muziek opnemen voor bijvoorbeeld spotify of een cd.
Hij vindt het ontzettend leuk om het geluid zo optimaal mogelijk te krijgen, voor zowel stereo-installaties als de autospeakers. Daarnaast bouwt hij aan zijn netwerk van bands om op den duur werk te generen voor zijn opnamestudio, zodat hij ook deze tak van zijn bedrijf verder kan gaan uitbouwen.

Betrokken geluidsman

Als geluidsman is Leo erg betrokken bij de bands, organisatie en opdrachtgevers. Hij vindt het belangrijk om samen het geluid te bepalen. Kortom: alles in overleg om samen tot een goed geluid te komen en tevreden klanten te krijgen én te houden.

Na jarenlang bij de Azko Nobel Deventer gewerkt te hebben in het laboratorium, is Leo per 1 april 2018 gaan doen waar echt zijn hart ligt. De laatste jaren was hij veel met muziek bezig. Ook speelt hij saxofoon vanaf zijn 26e. De herlocatie van de productie van Akzo Nobel Deventer heeft ervoor gezorgd dat hij zich meer in het produceren en afmixen van muziek is gaan verdiepen, wat het realiseren van een eigen geluidsstudio aan huis tot gevolg had. Op de bovenverdieping van de schuur, op een prachtig afgelegen plekje tussen de weilanden in Rha, is de studio gevestigd.

Kom gerust eens met je band langs om te kijken of het wat voor jullie is en of Leo at Live wat voor jullie kan betekenen! Of stuur bijvoorbeeld je demo-materiaal op en laten we eens kijken wat voor moois we daar samen van kunnen maken.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Leo at Live
Naam ondernemer: Leo Teunissen
Komt uit: Rha
Tel.nr.: 06-81999060
E-mail: leo@leoatlive.nl
Website: www.leoatlive.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *