Gerton Damen Architect – Architect Zutphen

Architect Zutphen – Eefde

Gerton Damen Architect is gevestigd in Eefde bij Zutphen en in 2013 ontstaan. Gerton ontwerpt met oog voor het geheel. Van idee, via ontwerp is hij in staat om vanuit de eerste gedachten van de klant over een nieuwbouwproject, verbouwing of uitbreiding, te komen tot realisatie.

 

Dit geldt zowel voor bouwprojecten in de woningbouw (ook renovatie en restauratie) als voor utiliteitsbouwprojecten. Er wordt gekeken naar de meest geschikte oplossingen in bouwtechnieken, -stijlen en -materialen.
Om je mee te nemen in de concrete mogelijkheden van de bouw, maakt hij graag gebruik van technieken als 3D-presentatie, zodat je een duidelijk beeld krijgt hoe het bouwproject kan gaan worden.

Bouwkundig architect

Na, in 1997, te zijn afgestudeerd aan de Technische Universiteit in Eindhoven, heeft Gerton als bouwkundig architect ruime ervaring in de bouwwereld opgedaan. Vijftien jaar is hij werkzaam geweest bij een architectenbureau in de regio. Hij weet gebruik te maken van de ruime mogelijkheden van een bouwproces en  te komen tot het realiseren van mooie dingen. De ontwerpen hebben oog voor het geheel.

Ondersteuning tijdens bouwproces

Van bouwaanvraag (aanvraag omgevingsvergunning) tot aan de realisatie kunt je Gerton als architect benaderen. Hierbij stelt hij zich desgewenst beschikbaar om uw persoonlijke projectbegeleider te worden tijdens het gehele proces. Voor de opdrachtgever betekent deze inzet een professionele sturing en ordening tijdens het bouwproces, wat vaak als zeer steunend wordt ervaren.

Geïnteresseerd in een bouwuitdaging? Al langer aan het denken over mogelijkheden voor vergroting van uw woonplezier of uitbreiding van uw bedrijfspand? Neem dan contact op met Gerton voor een vrijblijvende en kosteloze afstemming.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van gerealiseerd werk door het bureau Gerton Damen Architect:

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Gerton Damen Architect
Naam ondernemer: Gerton Damen
Komt uit: Eefde
Tel.nr.: 06-44564410
E-mail: g.damen@gdarchitect.nl
Website:

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *