Ingrid Bennink – Bedrijfsanalyse en -advies Zutphen

Ingrid Bennink, bedrijfsanalyse en -advies Zutphen.

High Level Ondernemen Concept, Business Essentials Model, Smart ondernemen met de volledige focus op resultaat.
Ingrid heeft het ‘High Level Ondernemen Programma’ ontwikkeld omdat zij weet dat ondernemers méér uit hun business kunnen halen dan ze nu doen en dat dat ook nog eens met minder inspanning kan!

Bedrijfsanalyse Zutphen.

Ondernemers hebben vaak veel potentie maar weten niet altijd hoe ze dit om kunnen zetten in succes. En dat vind ik jammer omdat ik ondernemers het resultaat gun waar ze zo hard voor werken. Ik gun ze een ‘High Level ondernemer’ te worden. Smart ondernemen met de volledige focus op resultaat.

Ingrid helpt ZZP- en MKB-ers in verschillende stadia van hun ondernemerschap. O.a.

  • startende ondernemers met het vormgeven en inrichten van hun bedrijf;
  • wanneer de ondernemer kampt met tegenvallende resultaten of andere problemen in het bedrijf ervaart;
  • ondernemers die willen groeien maar niet goed weten hoe of die te druk zijn met het op de rit houden van hun bedrijf; 
  • (onverwacht) groeiende ondernemers, die daardoor met allerlei vraagstukken geconfronteerd worden.

Ingrid heeft het ‘Business Essentials Model’ ontwikkeld waarmee zij ondernemen terugbrengt tot de kern. Met behulp van dit model helpt zij ondernemers met het maken van een blueprint van hun eigen bedrijf dat het framework wordt van hun succes.

Ondernemen vanuit de basis: realistisch & oplossingsgericht.

Met een praktische en realistische kijk op zaken lost Ingrid bedrijfsvraagstukken op en benut ze kansen om te komen tot het gewenste resultaat.
Ze werkt gestructureerd en is organisatorisch erg sterk. Daarnaast is ze creatief waardoor ze relaties ziet en verbanden legt die tot nieuwe inzichten en oplossingen leiden. Ze blijft niet hangen in (het analyseren van) problemen maar is altijd gericht op de gewenste situatie. ‘Wat dan wel’? Ze denkt out-of-the-box en levert maatwerk. Geen enkele ondernemer is tenslotte hetzelfde.

Ingrid startte haar carrière als administratief medewerker bij diverse organisaties. Dit heeft ertoe geleidt dat ze feilloos de cultuur, valkuilen en issues van de werkvloer kent. En ze zag dat daar nog veel winst te behalen valt. Ingrid heeft later in diverse bedrijven op managementniveau gefunctioneerd en daar ervaren dat haar visie op ondernemen en organiseren juist is. Ingrid ziet organisaties als middel waarmee waarde gecreëerd wordt voor de klant en die de ambities van de ondernemer waarmaakt. Een bedrijf dat een stabiel, stevig fundament is, helpt de ondernemer succesvol te worden.

Aanbod trajecten Ingrid Bennink;

Business-Essentials Traject

In het ‘Business Essentials Traject’ leert u de basisprincipes van ondernemen en creëert u uw eigen roadmap naar succes. U leert hoe u een maatwerk blueprint van uw bedrijf kunt maken dat de basis vormt voor een effectieve interne organisatie. Dit framework helpt u doelgericht en met volledige focus te werken aan resultaat en het bereiken van uw doelstellingen.

Business Strategy Traject

In het Business Strategy Traject leert u uw bedrijf effectief in te richten. Het Business Essentials Traject heeft u inzicht gegeven over het ‘wat’ en het bestaansrecht van uw bedrijf. Het ‘Business Strategy Traject’ gaat verder met het ‘hoe’. Hoe u, rekening houdend met alle mogelijke invloeden en binnen de kaders van uw bedrijf, met zo minimaal mogelijk inspanning, maximaal resultaat behaalt.

Business Leadership Traject

Dit traject brengt u naar een masterniveau van ondernemen. U krijgt inzicht in hoe uw persoonlijke eigenschappen en drijfveren, bepalend zijn voor de wijze waarop u leiding geeft in uw bedrijf. En u leert hoe u deze in kunt zetten om een bedrijfscultuur (omgeving) te realiseren die het beste uit u en uit uw medewerkers haalt. U leert processen en mensen te verbinden waardoor u versteld zult staan van het effect op uw bedrijfsresultaten.

Contactgegevens;

Bedrijfsnaam: Ingrid Bennink, bedrijfsanalyse en -advies
Naam ondernemer: Ingrid Bennink
Komt uit: Warnsveld
Tel. nr.: 06-53468638
E-mail: info@ingridbennink.nl
Website: www.ingridbennink.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *