Isanne Holding bv – ZZP administratie – Boekhouder bouw

Boekhouder bouw

Anne-Marie Kunst is o.a. boekhouder voor de bouw voor zowel ZZP als MKB. Ze weet hierover alle ins en outs, zoals de wet DBA, inleencontracten tot aan de jaarrekening. Isanne Holding bv is gespecialiseerd in salarisadministratie (inclusief loonstroken), boekhouding en belastingzaken.

Daarnaast heeft Anne-Marie een brede werkervaring. Zo is ze werkzaam geweest in de horeca, als directiesecretaresse en als commercieel verkoopmedewerker.

Isanne Administratiekantoor

Anne-Marie heeft jarenlange ervaring door 12,5 jaar werkzaam te zijn geweest bij een bouwbedrijf. Hier heeft ze zich verdiept in het voeren van de administratie en het bijhouden van een overzichtelijke / inzichtelijke boekhouding volgens de regels van de belastingdienst. Door haar aanpak-mentaliteit maakte ze zich dit vak gauw eigen. Tevens heeft ze door de jaren heen cursussen en scholing gevolgd, en blijft ze dat ook doen.

Door mond tot mond reclame op de bouwplaatsen ontstond van zzp’ers in de bouw vraag naar haar diensten. Zo heeft ze de stap gezet om Isanne Holding bv op te richten, in april 2015.

Aan het verrichten van de administratieve diensten om zoveel mogelijk geld te besparen voor de klant en problemen te voorkomen, zodat een starter ook op een eerlijke manier kan starten, beleeft Anne-Marie veel plezier. Zo is ze bijvoorbeeld op de hoogte van de mogelijkheden bij bouwleveranciers en adviseert ze in het opmaken van duidelijke overeenkomsten met opdrachtgevers.

“Neem gerust contact met mij op voor meer informatie, graag kom ik bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.”

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Isanne Holding bv
Naam ondernemer: Anne-Marie Kunst
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 06-54346823
E-mail: info@isannebv.nl
Website: www.isannebv.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.