Jeugd & Gezinscoach Zutphen – Hulpverlening Zutphen

Hulpverlening Zutphen

Ik ben Sandra Krijgsman, begeleider voor jeugd, jongeren, (jong)volwassenen en gezinnen. Het is mijn specialiteit om jou of jullie te ondersteunen bij de stap naar goede zelfstandigheid of volwassenheid. Ik heb vertrouwen in jou/jullie. Daarnaast wil ik jou stimuleren zelf in beweging te komen.

Ik doe dat door goed te luisteren en aan te sluiten bij wat mensen graag willen voor de toekomst. Luisteren naar de hulpvraag is erg belangrijk! Ik ben een ‘no-nonsense type’. Ik ben recht voor zijn raap maar natuurlijk ook respectvol in mijn contacten. Werkzaam binnen de WMO (GGZ Agoog) en de jeugdhulpverlening (SKJ geregistreerd), 18+ en 18 -. Omdat ik zowel jeugdhulp als WMO specialistisch bied, kan ik zorgen voor een mooie overgang naar de WMO.
Deskundig om mensen met gedragsproblemen en psychiatrische problemen te begeleiden. Vaak zijn er problemen op meerdere vlakken.

Gesprekken en modules

Je kunt door middel van gesprekken en modules leren om je gedrag te veranderen. Er sterker door worden of minder last van andere mensen hebben. Daarnaast kan ik je helpen om structuur in je leven aan te brengen. Soms ga ik met jou aan de slag en zo nu en dan samen met je ouders en/of partner.

Voor mijn werk kom ik op huisbezoek of maak ik gebruik van een centrale ruimte in Zutphen of Apeldoorn. Ik gebruik ook wel eens een multifunctionele ruimte, die aansluit op mijn begeleiding en module of om samen te bewegen. Hierdoor ontstaat meestal een positief contact met mijn cliënten. Trouwens: ik verplaats mij het liefst op de fiets, dat is ook goed bij individuele contacten.

Soms zet ik mijn co-trainer Kiran, of mijn co trainer in opleiding (9 maanden) Skye in.

Ik werk in de regio Zutphen. (Zutphen, Lochem, Voorst, Brummen en Apeldoorn). Ik doe dit in samenwerking met de cliënten en met netwerkpartners. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende financieringsstromen (Jeugd, Awbz, Wmo, Menzis, preventiebudget).

Ik ben onderdeel van een Zorgcollectief (noord-oost Veluwe). Waardoor we soms dingen breder kunnen oppakken, samenwerken en met elkaar in gesprek zijn over hoe we kwaliteit kunnen bieden.

Tot slot: op mijn site kan je zien aan welke kwaliteitseisen ik voldoe.

Ben je nieuwsgierig geworden, kijk gerust verder op mijn website of vul het contactformulier in.
Alle vragen zijn goed, ik zal aangeven wat ik met je vraag kan doen.
Natuurlijk mag je me ook altijd bellen of mailen.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Jeugd & Gezinscoach Zutphen
Naam ondernemer: Sandra Krijgsman
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 06-14434610
E-mail:  s.krijgsman@jgzutphen.nl
Website: www.jgzutphen.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS 

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *