Kennismaak Avonden

Kennismaak Avonden ZZP Zutphen

Kennismaken en kennis delen.
De Kennismaak Avonden worden 4 keer per jaar op wisselende locaties door ZZP Zutphen georganiseerd.
Voor zzp’ers: leden en niet-leden.
Dit in het kader van ontmoeten, kennismaken, kennis uitwisselen en netwerken.

Toegang voor GO en PRO leden en ZZP Supporters is gratis.
Anderen betalen € 20,- excl. btw per keer.
Bij niet-leden wordt de  € 20,- verrekend met het gekozen lidmaatschap pakket wanneer zij besluiten lid te worden.

De laatste Kennismaak Avond vond plaats op 3 november. Als er meer bekend is over de eerstvolgende Kennismaak Avond, dan vind je dat hier.

 


Wat kan ik verwachten?

kennismaak-avond-zzp-zutphen-meesterlijk-werkt-voorstTijdens de Kennismaak Avonden wordt op een
ongedwongen manier kennis gemaakt en kennis gedeeld. 
Zie de foto hiernaast, deze geeft een goede indruk.

Als er een klik is en je spreekt dezelfde taal, kan er iets moois ontstaan. Gebaseerd op je zakelijke intuïtie. Er wordt niet ge-speed-date of gepitcht. 
Daarnaast kun je goed gebruik maken van mijn kennis van alle leden als je iets zoekt of wilt, ik weet van iedereen wat hij/zij doet! Wanneer ingepland geven we de aandacht aan een presentatie of workshop van een lid of een gastspreker.

Ik houd tijdens de avond zoveel mogelijk bij wie wat zoekt en stel de mensen die elkaar goed vooruit kunnen helpen aan elkaar voor. 

Bij het GO en PRO lidmaatschap pakket is toegang tot de Kennismaak Avonden inclusief consumpties inbegrepen in de prijs.

LID WORDEN ZZP ZUTPHEN

 


De locatie / ZZP Supporters

Bedrijven uit Zutphen e.o. kunnen zich opgeven om een Kennismaak Avond bij hen op de bedrijfslocatie te laten plaatsvinden. De enige eisen zijn dat er voldoende ruimte is en dat de catering van de avond (goed) wordt verzorgd. Maar dat is natuurlijk een uitgelezen kans om je van je beste organisatorische kant te laten zien en een goede indruk te maken.
Je wordt hiermee 1 jaar ZZP Supporter.  Het logo, meer info en een link naar de website komt op de drukbezochte home-pagina van ZZP Zutphen te staan. Ook is de ZZP Supporter een jaar lang welkom op andere Kennismaak Avonden. Zo worden de contacten warm gehouden wat mooie lokale samenwerkingen oplevert.

ZZP Supporter worden kan ook middels een financiële bijdrage. 

ZZP SUPPORTERS

 


Kennismaak Avond 3 november 2021 bij ZutphenEnergie

 

ZutphenEnergie, de groene, lokale energieleverancier, sponsorde de Kennismaak Avond op 3 november 2021 en is daarmee 1 jaar ZZP Supporter.

ZE is een groeiende energiecoöperatie van, voor en door bewoners en bedrijven. Samen voorzien ze in de lokale energiebehoeften van Zutphen en Warnsveld. Het is hun missie dat te doen met zo min mogelijk schade voor het klimaat. En door zoveel mogelijk energiegeld in de lokale gemeenschap te houden.

Wouter van den Wall Bake en John Verheijden van ZutphenEnergie gaven enthousiaste presentaties over het ontstaan en de werkwijze van ZE. ZE groeit hard en er worden steeds meer banen gecreëerd. Ook zijn er mogelijkheden voor het inzetten van zzp’ers. Projecten waar hard aan gewerkt wordt, kwamen aan bod, maar ook hoe de (toekomstige) klant hierbij te betrekken. Er werd flink meegedacht over de projecten en meegepraat over burgerparticipatie.

Het was een hele interessante avond en er zijn vele contacten gelegd.


Kennismaak Avond 14 juli 2021 bij Christine van Rooijen Fotografie

Christine van Rooijen Fotografie sponsorde op 14 juli 2021 de eerste live bijeenkomst van de Kennismaak Avonden in coronatijd en is daarmee 1 jaar ZZP Supporter.

Christine heeft een fotostudio aan de Stationsstraat, waar wij van harte welkom waren op deze Kennismaak Avond. Na een voorstelronde gaf Christine haar presentatie. Zij is gespecialiseerd in bedrijfsfotografie en  vertelde ons hoe zij bedrijven een eigen gezicht geeft.

Daarna was het woord aan Mhura de Hoog van Aquarian Lighthouse. Mhura houdt zich bezig met levensvragen. Ze biedt verschillende programma’s aan op haar camping Domein Groot Besselink in Almen. Mhura nam ons mee in haar verhaal hoe je in het ondernemerschap ook groeit als mens. 

De heerlijke hapjes en drankjes werden verzorgd door Esther Vermeulen van Esther’s Terras op camping Domein Groot Besselink.

Het was fijn iedereen (weer) live te zien en te spreken! Er zijn mooie contacten gelegd.


Kennismaak Avond 22 maart 2021 met Veronique Prins

Tijdens de online Kennismaak Avond van ZZP Zutphen-Bronckhorst op 22 maart was Veronique Prins van Je Zaak voor Elkaar gastspreker en daarmee is zij 1 jaar ZZP Supporter.

Wegens corona was het ook ditmaal een online meeting. We begonnen met een voorstelronde, leuk om elkaar eindelijk weer eens te zien! Er waren ook nieuwe gezichten.

Daarna was het de beurt aan Veronique Prins van Je Zaak voor Elkaar. Veronique is dé Kick Ass Businesscoach van Nederland! Ze staat op de grote podia van Nederland en geeft online trainingsdagen aan honderden tegelijk.  Maar deze avond was ze te gast bij ons! 

Veronique bewees dat een online bijeenkomst ook heel waardevol kan zijn! Wat een enthousiasme, wat een kennis en wat een gedrevenheid! Voor een aantal was het misschien een tikkie confronterend, maar het bleek maar weer dat daar waar ons ongemak zit, onze vrees of misschien wel angst, datgene waarvoor wij altijd onze excuses vinden, dat juist daar onze groei zit. Eat that frog! Of, zoals Veronique dat zegt: luier aan en gaan!

Veronique is auteur van het boek ‘De Kick Ass code voor Succesvol ondernemen’ en deze avond verlootte ze twee exemplaren van dit boek onder de deelnemers. 

Het was een bijzonder inspirerende avond!


Kennismaak Avond 26 mei 2020 Laposta

 
logo-laposta-kennismaak-avond-zzpzutphen

Laposta, het nieuwsbriefsysteem uit Zutphen, sponsorde de Kennismaak Avond van 26 mei en is daarmee
1 jaar ZZP Supporter.

Een bijzondere avond! I.v.m. corona was het ditmaal digitaal. Dus iedereen moest het thuis gezellig maken achter zijn of haar eigen laptop 😉. We begonnen met een voorstelronde. Leuk om bekenden weer te zien, maar ook veel nieuwe gezichten!

Eigenaar Stijn van Ree en zijn zoon Sem gaven een presentatie en beantwoordden vele vragen. Uit de presentatie bleek maar weer eens hoe overzichtelijk en uitgebreid Laposta is. En, heel fijn, volledig in het Nederlands en tot 2000 relaties gratis!

Al met al een hele interessante avond.


Kennismaak Avond 17 februari 2020 bij meesterlijk werkt.

meesterlijk-werkt-kennismaak-avond-zzp-zutphen 

 

 

 

The coworking company meesterlijk werkt. in Voorst sponsorde de Kennismaak Avond van 17 februari 2020 en was daarmee 1 jaar ZZP Supporter.

Op deze prachtige locatie vertelde Eva Liem over de mogelijkheden van de verschillende ruimtes die het biedt voor samenwerken, flexwerken, vergaderingen of bijeenkomsten.  We kregen een rondleiding waarbij we zelfs een prachtige kapel konden bezichtigen.

Arjan Cornelissen  is lid van ZZP Zutphen en gaf enthousiast een interactieve presentatie over de gevaren van koolmonoxide. De meesten weten wel dat dit een sluipmoordenaar is, maar er kwamen toch nog verrassende zaken naar voren die goed zijn om weer even bij stil te staan.

Peter Lokhorst, manager van ROC Aventus gaf een presentatie over samenwerking onderwijs en arbeidsmarkt. Hij legde mogelijkheden uit die ook voor zzp’ers heel interessant kunnen zijn.

Er werd nog lang gezellig nageborreld!


Kennismaak Avond 20 november 2019 bij Het Emerhuys

kantoorpand zzp flexplek Zutphen 

 

Het Emerhuys in Zutphen sponsorde de Kennismaak Avond van 20 november 2019 en was daarmee 1 jaar ZZP Supporter.

In deze eerste Kennismaak Avond onder leiding van Jolanda vertelde zij haar plannen met ZZP Zutphen en haar ideeën hoe we elkaar kunnen versterken. In een  ludieke quiz werden vragen gesteld over de website en de leden, om te zien hoeveel we eigenlijk van elkaar en ZZP Zutphen weten. Hilariteit alom!

ZZP-lid Roel ter Weele gaf een presentatie over zijn bedrijf RTW Financiële planning en een rondleiding door Het Emerhuys.

Al met al een heel geslaagde avond!


Kennismaak Avond 30 september 2019 bij Harry de Winkel

hovenier-klerenbeek 

 

Harry de Winkel vertelde ons over zijn bedrijf, en gaf een rondleiding van de werkplaats tot het kantoor. Hij sponsorde de avond en is hiermee 1 jaar ZZP Supporter.
Cosmas Blaauw van SharePeople vertelde ons over een alternatieve AOV voor zzp’ers.


Kennismaak Avond 10 mei 2019 bij LOXAM

Bouwmaterialen Zutphen

 

 

 

Gidie Ritzerveld gaf een presentatie over het initiatief ‘Werkmakers’ wat hij vorig jaar samen met 9 andere zzp’ers is gestart.  
Filiaalmanager Niels Loman van LOXAM gaf een rondleiding door het pand en de aanwezigen kregen een fikse kortingskaart.


Kennismaak Avond 18 februari 2019 bij Remeha in Apeldoorn

Remeha Apeldoorn

 

 


Remeha in Apeldoorn sponsorde de Kennismaak Avond van 18 februari 2019 en was daarmee 1 jaar ZZP Supporter.
Ronny Bloemen, trainer bij Remeha, verzorgde een interessante presentatie over de warmtepomp en we kregen een kijkje in de fabriek. Met een heerlijke maaltijd van een Chinees buffet was de avond compleet.


Kennismaak Avond 27 november 2018 bij workshop atelier Luster Workshops

Luster Workshops Zutphen

 

 

 


Tamara Ranty van Groeilab gaf ons een interessante en leerzame presentatie, namelijk over netwerken! Hierover werd het hoe, wat, waarom, wanneer en waar besproken. Er was gegevenheid om een kleine workshop van ZZP Zutphen-lid Jacqueline de la Rie van Luster Workshops te volgen. Jacqueline sponsorde de avond en was daarmee 1 jaar ZZP Supporter.


Kennismaak Avond 20 september 2018 bij Ambachtelijke Rokerij Zuidvenne

 

 

 

 

Vól passie vertelde uitvaartondernemer Martine van Trommel- Reijers over haar beroep en manier van ondernemen. Net als Bjorn Zweers van de Ambachtelijke Rokerij Zuidvenne. Bjorn sponsorde de avond en zorgde voor drankjes, lekkere hapjes en een rondleiding en was daarmee 1 jaar ZZP Supporter.


Kennismaak Avond 23 mei 2018 bij ’t Warnshuus

 

 

 

 

Gesponsord door en daarmee 1 jaar ZZP Supporter: Ronald Treijtel van Het Ondernemers Ideaal, ZZP Zutphen-lid Richard Buitink van Grip op je Bedrijf/Credion en Roel Westra en Tamara Ranty van GroeiLab.
Het thema was ‘De volgende stap in ondernemerschap’. Een leuke en leerzame bijeenkomst!


Kennismaak Avond 20 februari 2018 bij Bolwerk Advocaten


 

 

Gesponsord door en daarmee 1 jaar ZZP Supporter: Bolwerk Advocaten.
Jurist Jeroen Wendelgelst  gaf een presentatie over de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Gemeenteraadslid Albèr Giezen inventariseerde namens de PvdA afdeling Zutphen waar zzp’ers in Zutphen behoefte aan hebben.


Kennismaak Avond 15 november 2017 bij Rozut Houtbewerking

 

 

 

Gesponsord door en daarmee 1 jaar ZZP Supporter: Rozut Houtbewerking bv.
Winny van Buuren van 3CCC-Coaching gaf een workshop over feedback geven en feedback ontvangen. Met interactie binnen de groep werd dit onderwerp behandeld en o.a. via het OEPS-model gaf Winny aan hoe je beter met feedback kunt omgaan.


Kennismaak Avond 28 september 2017 bij Miller Kustom Upholstery

 

 

Marcel Molenaar van Miller Kustom Upholstery stelde zijn prachtige werkplaats beschikbaar voor de bijeenkomst. De partner van Hennie van de Most, Paula Vermeeren, kwam vertellen over de ‘Most tour’.


Kennismaak Avond 8 mei 2017 bij ’t Warnshuus Warnsveld

 

 

Gesponsord door en daarmee 1 jaar ZZP Supporter: ’t Warnshuus. Uitvaartbegeleidster Lot Rohde gaf een presentatie over register executie. Dit betreft alle zaken die te maken hebben met de nalatenschap.


Kennismaak Avond 22 februari 2017 bij Wildkamp Zutphen

 

 

Gesponsord door en daarmee 1 jaar ZZP Supporter: Wildkamp. Daarna ZZP Supporter gebleven met de financiële bijdrage!
Er werd aandachtig geluisterd naar lifecoach Anneke Otten die een inspirerende workshop gaf over de omgang met stress. De bezoekers kregen van Wildkamp een goodiebag mee naar huis.


Kennismaak Avond 16 november 2016 bij Print Copy Service Zutphen

 

 

Gesponsord door en daarmee 1 jaar ZZP Supporter: Print Copy Service.
De eerste Kennismaak Avond was bij drukkerij Print Copy Service in Zutphen. Er was geen presentatie of thema gepland, er is kennis met elkaar gemaakt en genetwerkt. 
Print Copy Service verstrekt ook een korting aan de leden!


Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen, je kunt me altijd bellen of mailen.
Telefoon: 06-83919365
E-mail: j.cornegoor@zzpzutphen.nl
Aan de leden: benader me ook wanneer je een bedrijf als tip wilt opgeven om een Kennismaak Avond bij te organiseren omdat je het een interessant bedrijf vindt bijvoorbeeld! Dan ga ik mijn best doen om dat te regelen. 🙂