Kleinhesselink Administratie Zutphen

Kleinhesselink Administratie Zutphen

Berry Kleinhesselink voert de boekhouding en administratie voor zzp’ers en horecabedrijven. Zzp boekhouding en zzp administratie verzorgen spreekt hem aan door het een-op-eencontact met de klant. Hij heeft veel affiniteit met de horeca omdat hij in verschillende horecabedrijven gewerkt heeft.

Zzp boekhouding en zzp administratie – Kleinhesselink Administratie

Voor timmermannen, stukadoors, schilders, installateurs voert Berry graag de administratie. Dit omdat hij het een-op-een contact fijn vindt en zich onder vakmensen uit de bouw op zijn gemak voelt. Besprekingen voert hij ook ‘s avonds, omdat de zzp’er overdag zijn geld moet verdienen. Kortom: flexibele dienstverlening.
In het digitaal aanleveren van de stukken kan hij uitleg geven. Hij denkt graag mee in de groei en ambities van het bedrijf en over bijvoorbeeld uitgaven zoals de aanschaf van een nieuwe bedrijfsbus. Administratie en boekhouding voor zzp’ers voert hij uit onder de bedrijfsnaam Kleinhesselink Administratie.

Boekhouding en administratie horeca

De boekhouding en administratie voor horecabedrijven verzorgen vindt Berry ook geweldig om te doen, omdat hij veel werkervaring heeft in deze sector.
Zelf heeft hij in het verleden, als vakantie- en weekendwerker, bij verschillende restaurants in de keuken gewerkt.
Het is voor horeca-eigenaren fijn sparren met Berry omdat hij weet waar hij het over heeft. Hij loopt graag even mee om bijvoorbeeld te zien welke uitdraaien van de kassa er op het einde van de dag worden gemaakt.
Vervolgens zal periodiek een bespreking plaatsvinden om de ontwikkelingen door te nemen.
Ook kan worden geadviseerd over de bierbonus, vergunningen en personeel kwesties.

Werkverleden Berry

Eerder is Berry bij horeca bedrijven werkzaam geweest in de keuken.
Vervolgens heeft hij gewerkt bij de spoorwegen, als controller bij COOP supermarkten, en bij een vastgoedbeheerbedrijf, waarna hij nu werkzaam is bij een horeca vastgoedbedrijf in Deventer, naast zijn ondernemerschap.
Als gevolg van de opleidingen die hij gevolgd heeft, hielp hij familie en vrienden met de belastingformulieren invullen. Op een gegeven moment kwam ook de vraag van ondernemers om dit te doen. Hierbij heeft Berry de stap genomen om als zelfstandig boekhouder aan de slag te gaan onder de naam Kleinhesselink Administratie.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Kleinhesselink Administratie
Naam ondernemer: Berry Kleinhesselink
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 06-51438420
E-mail: info@kleinhesselinkadministratie.nl
Website: 

 
OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *