Kriston Webdesign – Thomas Jansen – Webdesign Zutphen – SEO specialist

Webdesign Zutphen

Sinds 2012 is Thomas Jansen zelfstandig webdesigner. Thomas realiseert websites voor het MKB in Zutphen e.o. Hij ontzorgt hierin van A tot Z, namelijk van domeinnaam registratie, hosting, ontwerp en realisatie, tot SEO / zoekmachine optimalisatie.

Al bijna 20 jaar houdt Thomas zich bezig met internettoepassingen, ontwikkelingen op gebied van webdesign en heeft hij diverse opleidingen en cursussen gevolgd op dit gebied. Door persoonlijke interesse rondom alles wat met internet te maken heeft, is en blijft hij uitstekend op de hoogte.
Over de inzet van social media zoals LinkedIn, Facebook en Instagram, de ontwikkeling en het versturen van mailings (e-mail nieuwsbrieven) kan Thomas u ook goed en volledig uitleg en advies geven.

Kriston Webdesign

Kriston Webdesign ontwikkelt websites gericht op de wensen van de klant. Functionaliteit en overzichtelijkheid van de websites staan centraal. Er wordt rekening gehouden met andere internet toepassingen om zo tot een optimale samenstelling van online marketing te komen.
Vanzelfsprekend krijgt de website een uitstraling die past bij uw bedrijf.

Zoekmachine Optimalisatie / SEO

Als uw doelgroep uw website niet weet te bereiken via een zoekmachine zoals Google of Bing, bent u niet goed vindbaar via internet. Thomas voert verschillende werkzaamheden uit aan uw website voor de SEO. Na deze werkzaamheden sluit hetgeen waar de internet gebruiker op zoekt beter aan op hetgeen u aanbiedt op uw website. Hierdoor wordt de website hoger weergegeven in de zoekresultaten van deze zoekmachines.

Social media advies

Veel mensen zijn actief op social mediakanalen zoals Facebook, LinkedIn Instagram en Twitter. Welke mogelijkheden bieden deze kanalen voor uw bedrijf? En hoe begint u hier mee? Bij Kriston Webdesign kunt u alle hulp en uitleg over het opzetten en inrichten van social media verwachten.

E-mailmarketing

Tegenwoordig is er veel aandacht voor de wetgeving rondom het sturen van e-mails naar consumenten, waardoor er een aantal zaken zijn waar rekening mee gehouden moet worden bij het opzetten van mailings. En hoe bereikt u uw doel met een mailing? Kriston Webdesign denkt hierover graag met u mee, om zo deze marketingtool zo effectief mogelijk in te zetten.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Kriston Webdesign
Naam ondernemer: Thomas Jansen
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 06-53189022
E-mail: info@kriston.nl
Website: www.kriston.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *