Kriston Webdesign – Thomas Jansen – Webdesign Zutphen

Webdesign Zutphen

Thomas Jansen is sinds 2012 zelfstandig webdesigner. Thomas realiseert websites voor het ZZP en MKB in Zutphen en omgeving. Hij ontzorgt hierin van A tot Z, namelijk van domeinnaamregistratie, hosting, ontwerp en realisatie, tot het onderhoud van jouw website.

Al meer dan 20 jaar houdt Thomas zich bezig met internettoepassingen, en ontwikkelingen op gebied van webdesign. Hij heeft diverse opleidingen en cursussen gevolgd op dit gebied. Door persoonlijke interesse rondom alles wat met internet te maken heeft, is en blijft hij uitstekend op de hoogte.

Ook voor advies en/of uitleg van social media zoals LinkedIn, Facebook en Instagram, kun je Thomas bereiken.

Het hoeft niet zo moeilijk! – Kriston Webdesign

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten weten waar ik mee bezig ben. Ik vermijd daarom het gebruik van onnodig ingewikkelde termen en leg zaken graag nog eens uit als je het niet begrijpt. De wereld van websites en online marketing bestaat nu eenmaal uit veel technische begrippen.

Ik vergelijk het vaak met de wereld van auto’s. Ik heb daar geen kaas van gegeten en snap er weinig van.  Reparaties lijken daardoor al snel heel duur en de eventuele uitleg zegt me vaak niets… Ik hoop dat in mijn werkveld zoveel mogelijk te voorkomen door onnodig gebruik van technische termen te vermijden.

Websites

Zoek jij iemand die een website voor je kan maken? Of heb je een WordPress website, maar lukt het maar niet om dingen aan te passen? Kriston Webdesign helpt je graag! Functionaliteit en overzichtelijkheid staan centraal, met een uitstraling die past bij jouw bedrijf.

Hosting en domeinen

Je hebt een idee en wil een domeinnaam vastleggen, eventueel in combinatie met een hostingpakket. Dan regelen we dat toch! Bij Kriston Webdesign kun je zowel hosting als domeinnamen laten vastleggen. Volledig zelf te beheren als je dat wilt.

Social media

Misschien denk je: “Ja, ik moet ‘iets’ met social media doen… Maar hoe begin ik? Kies ik voor Facebook, Instagram of iets anders?” Ik help je graag om het juiste kanaal in te zetten. Zo kun je de zichtbaarheid van jouw bedrijf vergroten en laagdrempelig in contact komen met klanten.

E-mailmarketing

Ook jij zult waarschijnlijk dagelijks diverse nieuwsbrieven en andere reclameachtige mailtjes van bedrijven in je mailbox ontvangen. E-mail marketing is nog steeds een krachtig middel om producten en diensten bij potentiële klanten onder de aandacht te brengen.

Deze mails hebben meestal het doel de relatie met jouw klanten te verbeteren en/of producten en diensten te promoten.  Tegenwoordig is er veel aandacht voor de wetgeving rondom het sturen van e-mails naar consumenten. Hierdoor zijn er diverse zaken waar rekening mee gehouden moet worden bij het opzetten van mailings. En hoe bereik je jouw doel met een mailing? Kriston Webdesign denkt graag met je mee, om deze marketingtool zo effectief mogelijk in te zetten.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Kriston Webdesign
Naam ondernemer: Thomas Jansen
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 06-53189022
E-mail: info@kriston.nl
Website: www.kriston.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *