Kriston Webdesign – Thomas Jansen – Webdesign Zutphen – SEO specialist

Webdesign Zutphen

Sinds 2012 is Thomas Jansen zelfstandig webdesigner. Thomas realiseert websites voor het MKB in Zutphen e.o. Hij ontzorgt hierin van A tot Z, namelijk van domeinnaam registratie, hosting, ontwerp en realisatie, tot SEO / zoekmachine optimalisatie.

Al meer dan 20 jaar houdt Thomas zich bezig met internettoepassingen, en ontwikkelingen op gebied van webdesign. Hij heeft diverse opleidingen en cursussen gevolgd op dit gebied. Door persoonlijke interesse rondom alles wat met internet te maken heeft, is en blijft hij uitstekend op de hoogte.

Ook voor advies en/of uitleg van social media zoals LinkedIn, Facebook en Instagram, kun je Thomas bereiken.

Kriston Webdesign

Kriston Webdesign ontwikkelt websites gericht op de wensen van de klant. Functionaliteit en overzichtelijkheid van de websites staan centraal. Er wordt eventueel rekening gehouden met andere internettoepassingen om zo tot een optimale samenstelling van online marketing te komen. Vanzelfsprekend krijgt de website een uitstraling die past bij jouw bedrijf.

Website onderhoud

Tegenwoordig zijn veel websites ontwikkeld met een Content Management systeem zoals WordPress. Thomas kan je helpen de software up to date te houden en te zorgen dat de beveiliging ook op orde is. Kom je er zelf niet aan toe om nieuws of andere wijzigingen te plaatsen? Kriston Webdesign gaat hiermee graag voor je aan de slag, eventueel vastgelegd in een onderhoudscontract voor een vast bedrag per jaar.

Zoekmachine Optimalisatie / SEO

Als jouw doelgroep de website niet weet te bereiken via een zoekmachine zoals Google, ben je niet goed vindbaar via internet. Thomas kan verschillende SEO werkzaamheden aan jouw website uitvoeren. Na deze werkzaamheden sluit hetgeen waar de internet gebruiker op zoekt beter aan op hetgeen dat jij op de website aanbiedt. Hierdoor wordt de website hoger weergegeven in de zoekresultaten van zoekmachines.

Social media advies

Veel mensen zijn actief op social mediakanalen zoals Facebook, LinkedIn en Instagram. Welke mogelijkheden bieden deze kanalen voor jouw bedrijf? En hoe begin je hier mee? Bij Kriston Webdesign kun je alle hulp en uitleg over het opzetten en inrichten van social media verwachten.

E-mailmarketing

Tegenwoordig is er veel aandacht voor de wetgeving rondom het sturen van e-mails naar consumenten. Hierdoor zijn er diverse zaken waar rekening mee gehouden moet worden bij het opzetten van mailings. En hoe bereik je jouw doel met een mailing? Kriston Webdesign denkt graag met je mee, om deze marketingtool zo effectief mogelijk in te zetten.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Kriston Webdesign
Naam ondernemer: Thomas Jansen
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 06-53189022
E-mail: info@kriston.nl
Website: www.kriston.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *