Paul Göbel – Lease adviseur Ruurlo – zakelijk leasen en privé lease

Lease adviseur Ruurlo – Zakelijk lease en Privé lease

Sinds 2016 is Paul Göbel lease adviseur in Ruurlo als zelfstandig ondernemer. Daarnaast is hij onafhankelijk tussenpersoon die u adviseert op het gebied van financiering / leasen van nieuwe- en gebruikte bedrijfsmiddelen zoals personen- en bedrijfswagens, heftrucks, kopieermachines, kranen en melkrobots.

Doordat hij intensieve samenwerking heeft met 21 banken en maatschappijen bent u bij Paul Göbel altijd verzekerd van de scherpste tarieven tegen de best mogelijke voorwaarden.

Vooral voor zzp’ers is een financiering aanvraag via Paul een verstandige keus. Hij is bekend bij veel banken, weet wat wel en wat niet kan en wat de vereisten zijn. Zo kan hij de zzp’er klaarstomen op een geslaagde financieringsaanvraag. Daarnaast is Paul partner bij BD Lease, die sinds 1997 als onafhankelijk tussenpersoon, actief is op het gebied van financieringen in verschillende vormen zoals :

Financial Lease

Bij financial lease bent u de economische eigenaar van de bedrijfsmiddelen die u financiert. Daardoor heeft u vele kosten- en belastingvoordelen, die andere leasevormen u niet bieden.

Om ervoor te zorgen dat u gewoon door kunt gaan met ondernemen, zonder dat u hiervoor een aanslag op uw liquiditeit moet doen, kunt u bij ons uw benodigde bedrijfsmiddelen financial leasen. Hiermee betaalt u het bedrijfsmiddel gewoon in maandelijkse termijnen terwijl u economisch eigenaar van het bedrijfsmiddel bent, of u nu een auto of een machine nodig hebt.

Operationele Service Lease

Een personen- of bedrijfsauto leasen? U zult merken dat het vergelijken van leasetarieven complex is. De leaseprijs is slechts één onderdeel van een leasecontract. PG Lease kijkt en vergelijkt voor u, zodat u zeker bent van een scherpe prijsstelling. Minstens zo belangrijk zijn de algemene voorwaarden. PG Lease staat u daarbij met raad en daad terzijde, gedurende de gehele contractperiode.

Shortlease

De voordelen van leasing met de vrijheid van huren.

Heeft u medewerkers die nog in hun proefperiode zitten of tijdelijk personeel in dienst? Indien u voor een korte periode (1 tot 12 maanden) één of meerdere personen- of bedrijfswagens nodig heeft, bieden wij in samenwerking met onze maatschappijen de ideale oplossing: shortlease. Shortlease combineert alle praktische voordelen van operationele leasing met de vrijheid van een huurauto. Bovendien is shortlease voordeliger dan huren. Wij hebben de beschikking over een grote vloot personen- en bedrijfswagens (diesel en benzine) in alle klassen, merken en typen. Winterbandenregeling, brandstofpas en zelfs een trekhaak behoren tot de mogelijkheden. Wij hanteren scherpe tarieven gekoppeld aan een uitstekende service.

Particulier lease

Geld lenen is een serieuze zaak. PG Lease werkt samen met een maatschappij welke volgens onze kernwaarden werkt. Hierdoor bent u verzekerd van concurrerend tarief, professioneel advies en een goede nazorg.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: PG Lease
Naam ondernemer:  Paul Göbel
Komt uit: Ruurlo
Tel. nr.:
06-28885085
E-mail: paul@pglease.nl
Website: www.pglease.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *