Leefstijlcoach, Vitaliteitscoach en Voedingscoach Zutphen

Leefstijlcoach, Vitaliteitscoach en Voedingscoach Zutphen.

Wil jij geen dieet volgen maar wel graag afvallen dan ben je bij mij aan het goede adres! Diëten werkt maar tijdelijk, dit is ongezond en het kost veel energie. Je leefstijl aanpassen is de oplossing.
Goede voeding gaat over meer dan alleen je gewicht. Je moet de juiste keuzes maken en daar help ik je graag bij. Het is een stukje bewustwording van de juiste voeding.

Afhankelijk van je behoeftes werk ik samen met je aan onder andere je motivatie, je valkuilen, vergroten van je wilskracht, oude gewoontes veranderen, terugval voorkomen enzovoort. Op die manier werken we samen aan het realiseren van een leefstijl waar jij je goed bij voelt.

Esther heeft een opleiding voor natuurvoedingsadviseur, voedingscoach en orthomoleculaire voeding gevolgd. Dit aangevuld met diverse studies en cursussen op het leefstijl, vitaliteits en coachings vlak. Daarnaast is ze opgeleid tot gesprekstherapeut en heeft ze zich geschoold tot coach / counseler. Naast de studies is ze door ervaringen rijker geworden in haar vak. In haar vrije tijd maakt ze graag een wandeling door het bos met gezin, kookt ze graag en kun je haar een aantal keer in de week in de sportschool vinden.

Leefstijlcoaching.

Begeleiding om blijvend een gezonde leefstijl te ontwikkelen.
Om die gezonde leefstijl te ontwikkelen focussen we ons op een deel van de vitaliteitspiramide:
Gezond eten, Voldoende bewegen, Ontspanning en Rust pakken.
Ondanks de inspanningen kunnen oude gewoontes er na verloop van tijd weer insluipen. Hoe je een gezonde leefstijl realiseert die werkt én blijvend is, daarbij krijg je ondersteuning.

Vitaliteits coaching.

Hierbij wordt niet alleen naar de fysieke aspecten in je leven gekeken als voeding, bewegen en bijtijds herstellen. Eveneens gaat de aandacht naar de 3 bouwstenen van de vitaliteitspiramide, namelijk: positieve gedachten, ondersteunende relaties en zinvol leven.
Met name mentale factoren als emotioneel welzijn, tevredenheid en een doel hebben in je leven bepalen of je lekker in je vel zit, vitaal bent en voluit leeft.
Kortom, je krijgt begeleiding en je wordt gemotiveerd en enthousiast gemaakt om je lichamelijk vitaal te voelen als geestelijk gezond en fit.

Vitaliteits coaching voor bedrijven.

Door verschillende vitaliteitscoaching sessies op de werkvloer leer je meer over gezonde voeding, sport (evt. met personal trainer), positief denken, stress, slaap, etc.
Je energie heb je gedeeltelijk zelf in de hand en kun je trainen, maar motivatie heeft ook heel erg met de organisatie te maken. Als mensen in balans zijn, zijn ze vitaal. Als je niet in balans bent op welk gebied dan ook, dan ben je niet vitaal. Ik associeer vitaliteit vooral met beweeglijkheid. Qua sporten, maar ook qua veranderbereidheid. Het vermogen om op hogere leeftijd door te kunnen werken en je geest en lichaam in conditie te houden.

Contactgegevens;

Bedrijfsnaam: Esther te Linde Leefstijl-, Vitaliteits- en Voedingscoach Zutphen
Naam ondernemer: Esther te Linde
Tel. nr.: 06-52145584
Komt uit: Zutphen
E-mail: info@esthertelinde.nl
Website: www.esthertelinde.nl

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *