Margot Morrenhof Businesscoach – Deventer

Businesscoach voor ondernemers & zzp’ers

Lekker groeien met je bedrijf – op jouw eigen wijze en vanuit je eigen wijsheid!

Ik ben Margot Morrenhof, de Eigenwijze Businesscoach uit Deventer en help je graag te bouwen aan het fundament voor jouw succesvolle onderneming.

Geloof jij ook niet in de marketingtrucjes, succesrecepten en andere hypes die je via social media om de oren vliegen?
Wil je dolgraag groeien op je eigen wijze en je intuïtie versterken, niet door harder te werken, maar door met de stroom mee te gaan?
Groeien naar het volgende niveau zonder je authenticiteit in te leveren? Leiding nemen over je leven en business?
Groeien als mens en ondernemer?

Margot Morrenhof, de Eigenwijze Businesscoach uit Deventer voor ondernemers die écht het verschil willen maken

Wat mijn aanpak onderscheidend maakt, is dat ik de kracht van intuïtie, opstellingen en strategie combineer door systemisch te kijken naar jou als ondernemer en naar je bedrijf. Je zal direct merken dat zaken transformeren.

Ik help je om patronen te doorbreken zodat jij op je eigen authentieke manier en vol vertrouwen kunt gaan leven en ondernemen. Dat je jezelf gaat laten zien en uitspreken. Dat je krachtige keuzes durft te maken. Dat je focus hebt en daardoor moeiteloos de juiste klanten gaat aantrekken.

Je vindt de antwoorden en het succes niet in nog een opleiding, nog meer kennis, in een strak gestyled marketingplan en Insta-feed, of in een coach die jou precies vertelt welke stappen je moet zetten.

De antwoorden vind je in jezelf en dat is precies waar mijn aanpak over gaat: Hoe jij met behulp van systemisch werken en het versterken van je intuïtie patronen gaat doorbreken.

In het coachprogramma help ik jou om je doelen helder te krijgen, focus te behouden en in actie te komen. Ik zal je begeleiden en empoweren, zodat jij jouw plek vol vertrouwen gaat innemen en al je plannen en kennis in no time weet te vertalen naar een helder plan, duidelijke doelen en een haarscherp concept. Ik help je graag, want ik zit vol met ideeën voor jou.

Er is één ding waarmee jij je altijd kunt onderscheiden. En dat ben je zelf! Eerst jij en dan je business.

Ondernemerscoaching traject op maat

Naast mijn individuele coaching krijg je ook toegang tot mijn online leeromgeving boordevol video’s, tools, stappenplannen en checklists zodat je nog sneller resultaat gaat behalen. Afgelopen jaren coachte ik honderden ondernemers naar een succesvol bedrijf.

Ik kan je helpen om je onderscheidend te positioneren, naamsbekendheid op te bouwen, bij persoonlijk leiderschap of bij de aansturing van je team. We kijken hoe jij je omzet kan laten stijgen en hoe jij je business bouwt met slimme marketing op een manier die volledig past bij wie jij bent.

Dit traject wordt op maat voor jou gemaakt, zodat jij met je bedrijf kan groeien tot een succesvol en winstgevend bedrijf dat jou, naast mooie financiële resultaten, ook energie oplevert.

Voucherregeling (startende) ondernemers en zzp’ers

Ben jij een ondernemer die maximaal 5 jaar geleden voor zichzelf is begonnen met een eigen bedrijf, of heb je serieuze plannen om een bedrijf te starten en ben je gevestigd in de provincie Overijssel of Gelderland? Dan kun je gebruik maken van een subsidie op mijn coaching.

Startversneller Zutphen

Je kan een subsidie ontvangen op mijn coaching t.w.v. € 1.000,-, zodat jij een succesvolle start kan maken. Oók is er een mogelijkheid om een opleidingsvoucher t.w.v. € 1.000.- te ontvangen.

We bespreken hoe de coaching wordt ingezet, zodat jij met je bedrijf gaat groeien en vooral een onderneming creëert die volledig bij jou past.

 
Margot Morrenhof Businesscoaching: vol plezier, op gevoel én met resultaat.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Margot Morrenhof Businesscoach
Naam ondernemer: Margot Morrenhof
Werkadres: Papenstraat 26-11, 7411 ND  Deventer
Tel. nr.: 06-22802213
E-mail: info@margotmorrenhof.nl
Websites:  www.margotmorrenhof.nl en de Startversneller

Social media:

Linked InInstagram

 

 

 

 
OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *