Margot Morrenhof Businesscoach – Deventer

Businesscoach voor ondernemers & zzp’ers

Wil jij ook een succesvol bedrijf neerzetten?
Echt gaan ondernemen op jouw eigen unieke wijze!
Jouw potentieel benutten en je ondernemersdroom waar maken.
Je eigen succesformule ontwikkelen waarin jij al jouw geweldige ideeën kan omzetten naar een businessconcept dat voor jou werkt?
Ik help je graag te bouwen aan het fundament voor jouw succesvolle onderneming.
Zodat jij al je ideeën, plannen en kennis in no time vertaalt naar een helder plan, duidelijke doelen en haarscherp concept.
Wil jij ondernemen op jouw eigen unieke wijze, maximaal gebruikmakend van jouw talenten, kwaliteiten en vaardigheden? Bij mij krijg je geen standaard stappenplannen, maar ik help jou een bedrijf bouwen dat écht bij jou past.

Margot Morrenhof, de Eigenwijze Businesscoach uit Deventer voor ondernemers die écht het verschil willen maken

Dit is wie ik ben…
Positief. Enthousiast. Daadkrachtig. Eigenwijs.
En ja, ook businesscoach.
Moeder van 2 tienerzoons. Gek op actie. Snelle denker en intuïtief.
Ondernemen zit in mijn bloed en ik ben een echte levensgenieter.
Ontdekken, uitproberen en spelen.
Zo sta ik in het leven en ook in mijn bedrijf.
Mijn eigen wijze volgen.

Ook ben ik…
Af en toe heerlijk chaotisch.
Heb ik te veel ideeën en weet ik niet wat ik als eerste wil doen.
Voel ik me af en toe ook wel eens onzeker.
Doe ik dingen die ik spannend vind, omdat ik een droom heb die ik wil bereiken.
Doe ik dingen die ik nog nooit heb gedaan, omdat ik graag wil groeien.

Bovenal ben ik erg betrokken en wil ik dolgraag ondernemers helpen om op hun eigen manier te gaan ondernemen. Ze laten vertrouwen op hun intuïtie, hun kwaliteiten en hun eigen unieke wijze helpen ontdekken.

Ondernemerscoaching traject op maat

Succes komt niet zomaar aanwaaien, je zult stappen moeten zetten. Naar jezelf durven kijken, kijken naar wat het is wat je tot nu toe heeft tegengehouden om van je onderneming het bedrijf te maken waar je van droomt.

Ik kan je helpen om je onderscheidend te positioneren, naamsbekendheid op te bouwen, bij persoonlijk leiderschap of bij de aansturing van je team. We kijken hoe jij je omzet kan laten stijgen en hoe jij je business bouwt met slimme marketing op een manier die volledig past bij wie jij bent.
Dit traject wordt op maat voor jou gemaakt, zodat jij met je bedrijf kan groeien tot een succesvol en winstgevend bedrijf dat jou, naast mooie financiële resultaten, ook energie oplevert.

Voucherregeling (startende) ondernemers en zzp’ers

Ben jij een ondernemer die maximaal 5 jaar geleden voor zichzelf is begonnen met een eigen bedrijf, of heb je serieuze plannen om een bedrijf te starten en ben je gevestigd in de provincie Overijssel of Gelderland? Dan kun je gebruik maken van een subsidie op mijn coaching. Je kan een subsidie ontvangen op mijn coaching t.w.v. € 1.000,-, zodat jij een succesvolle start kan maken.
We bespreken hoe de coaching wordt ingezet, zodat jij met je bedrijf gaat groeien en vooral een onderneming creëert die volledig bij jou past.

Startversneller Zutphen

 

 

 

Margot Morrenhof Businesscoaching: vol plezier, op gevoel én met resultaat.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Margot Morrenhof Businesscoach
Naam ondernemer: Margot Morrenhof
Werkadres: Papenstraat 26-11, 7411 ND  Deventer
Tel. nr.: 06-22802213
E-mail: info@margotmorrenhof.nl
Websites:  www.margotmorrenhof.nl en de Startversneller

Social media:

Linked InInstagram

 

 

 

 
OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.