Mark Verhijde – Advies en projecten Deventer

Nieuwe verbanden tussen overheden, organisaties en mensen

Werken aan nieuwe verhoudingen tussen overheden, organisaties en mensen. Voorop staan meer betrokken burgers en maatschappelijke initiatieven. Meer openheid en slagkracht.

En dan ook: minder top-down werken en minder hobbels van wetten en regels. Dat is wat Mark Verhijde doet met zijn adviesbureau Mark Verhijde Advies en Projecten bv.

Burgerinitiatieven

De focus ligt op verbinden en samen werken in het publieke domein. Bijvoorbeeld hoe een gemeente en een burgerinitiatief met elkaar omgaan. Ga je dan als gemeente faciliteren en ondersteunen of word je partner en fan? Welke belangen zijn er over en weer? Welke netwerken en mensen zijn dan actief? Wat hebben we aan elkaar? Dat zijn de project- en procesvragen waar Mark zich mee bezig houdt.

Projectmanager en meer

Na studie aan de Universiteit Utrecht is hij via de woningcorporatie Mitros en de gemeenten Nieuwegein en Enschede nu zo’n 10 jaar geleden begonnen als zelfstandig ondernemer. Zijn opdrachten betreffen burgerparticipatie en burgerinitiatieven, wijkgericht werken, maatschappelijk vastgoed en de open overheid. Mark werkt als beleidsadviseur, als kwartiermaker of als project- en programmamanager, al dan niet op interimbasis. Daarnaast is hij ook trainer en zelfstandig onderzoeker.

Inmiddels heeft Mark een tweede bedrijf opgericht: de Estonian School bv richt zich op producten van digitale burgerparticipatie met klanten in Nederland en daarbuiten.

Naast deze twee bedrijven is Mark ook nog eens bestuurslid van MKB Deventer en werkt hij als vrijwilliger mee bij stichting Festival Oeverloos in Zutphen.

 

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Mark Verhijde Advies en Projecten bv
Naam ondernemer: Mark Verhijde
Komt uit: Deventer 
Tel. nr.: 06-52653005
E-mail: info@markverhijde.nl
Websites: www.markverhijde.nl en www.estonianschool.nl

Social media:


 
 

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *