Martin de Beus Bouw & Verbouw – Dakramen specialist Zutphen

Dakramen installeren Zutphen

Dakramen specialist Zutphen. Dakramen installeren Zutphen. Een dakraam nieuw plaatsen of een dakraam vervangen, laat het doen door Dakramen Nederland. U bent bij Dakramen Nederland aan het juiste adres voor een merk onafhankelijk advies in heel Nederland.

Martin de Beus Bouw & Verbouw

Na opleidingen in de bouw en jarenlange ervaring met bouw- en verbouwwerkzaamheden, heeft Martin met de hulp van zijn vrouw Marja in 2006 de stap durven nemen om voor zichzelf te beginnen. Als opstap zijn ze begonnen binnen een franchise formule. Na vier jaar zijn ze verder gegaan onder de naam Martin de Beus Bouw & Verbouw met een geheel eigen uitstraling.

Dakramen Nederland

Martin merkte dat hem het plaatsen en vervangen van dakramen het meest aanspreekt. Vanuit deze passie is in 2010 Dakramen Nederland ontstaan. Bij Dakramen Nederland ziet u maten en prijzen van vele dakramen en decoratie van Velux en Fakro. Voor al uw dakramen zit u hier goed. Marja verzorgt de volledige administratie.

“Onze dakramen staan garant voor kwaliteit en een lange levensduur. Als dakramenspecialist zijn wij Velux en Fakro montagepartner. Wij volgen ieder jaar de trainingen bij deze bedrijven.”

Alles op gebied van dakramen

Martin:
– is VELUX dakramen specialist, zo kunt u voor alle producten van Velux, van dakraam tot decoratie, horren en buitenzonwering, bij ons terecht.
– is Fakro dakramen specialist en plaatst alle Fakro dakvensters en decoratie.
– ook voor plaatsing van de VELUX BASkapel.
– draagt het keurmerk Kwaliteitsvakman.
– rekent geen voorrijkosten binnen een straal van 15 km.

U kunt ons altijd bellen of mailen voor advies of werkzaamheden. Ik kom graag bij u langs om een gratis en geheel vrijblijvende offerte voor u te maken.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Martin de Beus Bouw & Verbouw / Dakramen Nederland
Naam ondernemer: Martin de Beus
Komt uit: Zutphen  Showroom: Enkweg 1B, 7251 EV  Vorden (alleen op afspraak)
Tel. nr.: 0575-542983 | 06-42812803
E-mail: info@dakramennederland.nl
Website: www.dakramennederland.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *