Mediaspecialist Zutphen audio – video – drone HEB Media Productions

Mediaspecialist HEB Media Productions

Harro Brouwer van HEB Media Productions uit Vorden is gespecialiseerd in het maken van (drone) video’s en podcasts. Harro heeft veel ervaring met het maken van (online) content en weet hoe je jouw boodschap bij een doelgroep moet overbrengen. Hij is gecertificeerd dronepiloot, dus foto’s en video’s vanuit de lucht behoren tot de mogelijkheden. Regelmatig kun je Harro horen op NPO 3FM of NPO Radio 1.

Audio, video en drone

Harro heeft meer dan 20 jaar ervaring bij televisie en radio. Na zijn opleiding bij de Hogeschool voor Communicatie en Journalistiek in Utrecht, heeft hij gewerkt bij verschillende landelijke omroepen, zoals de NOS, KRO, AVRO, RTL4 en SBS6. Bij NOSop3 heeft hij zich gespecialiseerd in hoe je het te vertellen verhaal het beste overbrengt, zowel in beeld als geluid.

Begin 2020 is hij voor zichzelf begonnen, nadat hij naar de Achterhoek was verhuisd. Zijn drijfveer is het verhaal zo te vertellen dat het raakt. Harro is multimediaal, de techniek kent voor hem geen geheimen. Of dat nu audio (podcasts), video of drone is. Hoogwaardige kwaliteit, zonder hoge overheadkosten.
Dat hij nu zelf de verschillende persoonlijke klantencontacten kan doen, de interactie met mensen en het bieden van kwalitatieve content, vindt hij het leukst aan eigen baas zijn.

Zakelijk of persoonlijk audio- en/of videoportret

Zijn klanten zitten nu nog voornamelijk in het westen. Harro wil graag meer bekendheid in de regio, dat is ook één van de redenen dat hij zich heeft aangemeld voor ZZP Zutphen.

Particulieren kunnen bij HEB terecht voor een mooi, persoonlijk audio- en/of videoportret.

Kortom, HEB Media Productions verzorgt een compleet audiovisueel pakket, voor zakelijke én particuliere klanten. Volg Harro op social media of bekijk zijn website om meer over Harro of zijn werkwijze te weten te komen!

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: HEB Media Productions
Naam ondernemer: Harro Brouwer
Komt uit: Vorden
Tel. nr.: 06-18358063
E-mail: harro@hebmp.nl
Website: www.hebmp.nl

Social media:

Linked InTwitterInstagram

 

 

 

 

OVERZICHT ZZP'ERS

 

 

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.