Mediation Zutphen – Juridisch coach

Relatie-, familie- en arbeidsmediaton Zutphen

Hanneke Casotti van Casotti Mediation uit Zutphen begeleidt bij relatie-, familie- en arbeidsconflicten. Een conflict kan altijd opgelost worden. Hanneke helpt door in heldere eenvoudige taal de mogelijkheden uit te leggen, waarbij beide partijen zelf bepalen welke oplossing het beste is. Hanneke helpt om samen voor deze beste oplossing te kiezen.

Door haar heldere en duidelijke uitleg kan zij lastige zaken toegankelijk maken. Hanneke vindt het belangrijk dat klanten vertrouwen in haar hebben en zich op hun gemak voelen bij haar, zodat ze vrijuit kunnen praten. Mensen in beweging krijgen om samen in gesprek te gaan, geeft haar veel voldoening. Voor niemand is het fijn om in een conflict te blijven. De gevolgen van een blijvende onenigheid zijn vaak naar en langdurig. Samen eruit komen voelt krachtig en met dat gevoel kan je verder.

Mediation voor jou

Mediation kan jou helpen bij:

– Echtscheiding
– Een conflict binnen een familiebedrijf
– Een langslepende familieruzie
– Onenigheid over de verdeling van een nalatenschap
– Een ruzie over een schenking van een familielid
– Verdeling van de zorg voor een familielid
– Arbeidsconflict

 

casotti-mediation-zutphen

Juridisch coach Zutphen

Hulp op juridisch gebied hebben we allemaal weleens nodig. Met haar jarenlange ervaring kent Hanneke vele mogelijkheden. Hanneke heeft gemerkt dat er behoefte is aan hulp als iemand met een juridische kwestie zit. Het is lang niet in alle gevallen nodig om een advocaat in te schakelen. Zij biedt deze hulp door met iemand alles door te nemen, bezwaren te schrijven, klachten te formuleren, mee te gaan naar een gesprek met bijvoorbeeld een werkgever of een instantie. Hanneke is pas tevreden als voor haar klant duidelijk is hoe het juridisch in elkaar zit en welke keuzes iemand kan maken.

 
Kan jij mijn hulp gebruiken: twijfel niet, neem contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Casotti Mediation
Naam ondernemer: Hanneke Casotti
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 06-20969184
E-mail: info@casotti.nl
Website: www.casotti.nl

Social media:

Facebook ZutphenLinked In

 

 

 

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *