Mediator Zutphen – Scheidingen Zutphen

Berkel Mediation, Coaching & Advies – Mediator Zutphen voor privé en zakelijk belang.

Mediation voor scheidingen en arbeidsconflicten. Relatiecoaching en interim verander / sales management advies. Relatiecoaching voor partners op privé gebied en zakelijk gebied.

Femke Averink- van Meel heeft ruime werkervaring op gebied van mediation, coaching en verander/sales management. Sinds 2019 werkt ze als zelfstandig ondernemer in Zutphen. Haar locatie in het Warnshuus maakt haar goed bereikbaar en laagdrempelig.

Relatiecoaching Zutphen.

Uiteraard is voorkomen beter dan genezen. Bij een relatie kunnen strubbelingen worden opgelost wanneer je tijdig hulp inschakelt. Ik bied onpartijdig mijn hulp bij partners met problemen. Hierbij luister ik naar beide situaties met het belang beide partijen inzicht te geven waar het mis gaat. Samen wordt gewerkt aan een oplossing. De basis komt echt vanuit de coachingshoek en geen therapeutische basis.

Mediator Zutphen – bij scheiding.

Als mediator zorg je dat beide kanten van het verhaal aan bod komen en dat een middenweg ontstaat waar beide partijen het mee eens zijn. Toch is dit makkelijker gezegd dan gedaan, omdat emoties gauw de overhand spelen. Deze emoties zijn voor een buitenstaander duidelijker te signaleren, accepteren en relativeren. Hierdoor wordt de relevantie bij de klanten ook eerder helder.
Belangen en verlangen worden van elkaar onderscheiden waardoor stapsgewijs de oplossingen helder worden. Femke is geheel neutraal en onpartijdig.

Femke gaat voor een duurzaam plan voor de lange termijn.
Dit betekent dat wanneer er kinderen in het spel zijn er al bij de scheiding een plan kan worden opgesteld over het stiefouderschap. Ondanks er nog geen nieuwe partners in beeld zijn. Door hier alvast een plan voor te hebben, voorkomt dit problemen wanneer nieuwe partners in het leven van de kinderen komen.

Mediation zakelijk.

Bij een bedrijfsovername, samenwerking of fusie worden overeenkomsten opgesteld, maar emotie die bij het maken van deze afspraken kan komen kijken wordt onderschat. Daarom is de hulp van een mediator niet onverstandig. In pendelvorm gebruikmaken van een mediator bij het onderhandelen zorgt voor een snellere uitkomst.
Ook wanneer het hiervoor al te laat is en zich een situatie voordoet waardoor samenwerking niet langer mogelijk is ben ik graag van dienst om dit tot een goed eind samen af te ronden.

Interim Verander/Sales management advies.

Teams en collega’s die door een arbeidsconflict belemmerd worden om hun werk goed te kunnen uitvoeren bemiddel ik om zo tot de beste oplossing te komen. Ook MT en werkvloer sessies voeren om de inzichten weer op het zelfde niveau te krijgen werkt goed. Sales oplossingen en omzetgroei stimuleren is een grote kracht van mij.

Certificaten mediator Zutphen.

Berkel Mediation, Coaching & Advies is in het bezit van de volgende certificaten waarmee de kwaliteit wordt gewaarborgd;

– Opgeleid MFN Mediator
– Geaccredited familie/scheidingmediator
– Relatiecoach
– HBO Commerciele economie.

Social media;

Facebook Zutphen

Contactgegevens;

Bedrijfsnaam: Berkel Mediation, Coaching & Advies
Naam ondernemer: Femke van Averink- van Meel
Komt uit: Zutphen
Tel.nr.: 06-26664554
E-mail: info@berkelmediation.nl
Website: www.berkelmediation.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *