Meer info ZZP Zutphen

ZZP Zutphen maakt het makkelijk om
zelfstandig ondernemers uit Zutphen en omstreken te vinden

Jolanda Cornegoor, de kracht achter ZZP Zutphen

Op 1 november 2019 heb ik ZZP Zutphen van Berdi Hissink overgenomen. Zij is hiermee gestart in 2013 om zzp’ers een platform te geven waar zij elkaar kunnen vinden voor samenwerking, kennisoverdracht of werkopdrachten. Ik voel mij er thuis: ik kom uit een echt bouwnest met interesse voor alles wat met bouwen, verbouwen en interieur te maken heeft, ik heb jaren in de zorgsector gewerkt met verschillende coaches en therapeuten, ben als Vastgoedstylist geïnteresseerd in vastgoed en fotografie en als Virtueel Assistent ondersteun ik ondernemers met marketing en allerlei andere randzaken.

Jolanda Cornegoor

Bij ZZP Zutphen komt alles samen, waarbij ik het mooi vind om die bedrijfstakken samen te brengen. Ik hou niet van ‘moeten’, maar hoe leuk is het om iemand anders zonder veel moeite verder te kunnen helpen? Alleen al door te weten wat je voor elkaar kunt betekenen. Ondanks alle mooie online technieken is het elkaar ‘live’ kennen toch de beste basis voor vertrouwen. Vertrouwen om bij elkaar te kopen, elkaar een dienst te verlenen of te gunnen, of elkaar vrijblijvend te helpen. Uiteindelijk lopen we als eenpitters vaak tegen dezelfde dingen aan. Zelfstandig ondernemen hoef je niet alleen te doen!

Naast het netwerk en platform ZZP Zutphen werk ik ook als Virtueel Assistent (online business support) onder de naam Alvast Goed!  VA Support.

Samen vooruit!

Jolanda Cornegoor | Aanjager ZZP Zutphen 
06-83919365
j.cornegoor@zzpzutphen.nl


Linked In
Virtueel Assistent Alvast Goed! VA Support | ZZP Zutphen
 

 

 


 

29 maart 2023 – Ledenvergadering

Op 29 maart hielden we een vergadering voor de leden van ZZP Zutphen-Bronckhorst over waar behoefte aan is in de voortzetting van het netwerk. 

ZZP Zutphen bestaat als eerste uit een platform voor de online vindbaarheid. Daarnaast bestaat de organisatie uit een netwerk. We hebben gesproken over hoe wij de bijeenkomsten in een andere vorm kunnen gieten. Er is bij de aanwezigen behoefte om elkaar concreet verder te helpen. Mooie ideeën kwamen ter tafel, waaruit de Ondernemers Avonden, de Open Coffee en de Vrijdag-Middag-Borrel zijn ontstaan.

Het was een inspirerende avond.

Foto’s:


 

2016 – 2022: Kennismaak Avonden

Kennismaak Avonden

Kennismaken en kennis delen.
Van 2016 tot en met 2022 werden er 4 keer per jaar Kennismaak Avonden gehouden op wisselende locaties bij verschillende bedrijven, met daarbij een interessante presentatie of workshop.
Kijk voor verslagen van deze bijeenkomsten:

KENNISMAAK AVONDEN

 


2018 – 2020: ZZP Borrel per branche-groep

ZZP Borrel Zutphen

Van 2018 tot aan corona in 2020 werden er ZZP Borrels  voor de leden per branche-groep georganiseerd zodat kennisoverdracht en werkontmoeting plaats kon vinden. De borrels werden gehouden bij de leden.

 


 

2015 – 2016: ZZP Café – Iedere laatste vrijdagmiddag v/d maand

ZZP Zutphen heeft in samenwerking met ‘De Marspoort’ van
september 2015 t/m mei 2016 het ZZP Café georganiseerd.
Het was een leuke en geslaagde samenwerking met Mark Hagemans op een mooie locatie. Er zijn interessante presentaties gegeven en veel nieuwe contacten gelegd.

Foto’s:


 

21 april 2015 – Leden netwerkavond

Netwerkavond voor alleen de leden met het onderwerp
‘Goede service. Wat versta jij daaronder?’
Er waren zelfstandigen aanwezig uit allerlei verschillende branches, maar de meningen en strategieën die over dit onderwerp gedeeld werden, waren met dezelfde ondernemersvisie en dat vulde elkaar dus prachtig aan!

Foto’s:


 

7 oktober 2014 – Algemene netwerk bijeenkomst

De eerste bijeenkomst van ZZP Zutphen bij de Kaardebol in Zutphen.
De leden werden gepresenteerd op spandoeken die ze mee mochten nemen naar huis.
Drie leden gaven een interessante presentatie over veiligheid. Daarna kon ruimschoots kennis gemaakt worden met elkaar met muziek van Party in de Tent op de achtergrond en lekkere hapjes en drankjes van Catering Zutphen.
De sfeer was laagdrempelig en open. Er zijn contacten gelegd en er is ook direct business gegenereerd.

Presentatie Berdi Hissink:

 

 

 

 

 

Foto’s:


In 2013 opgericht door Berdi Hissink

Sinds 2007 is mijn vader zzp-timmerman en door hem ben ik meer bekend geraakt met de term ‘zzp’. Ik zag dat hij een netwerk had opgebouwd van hardwerkende zelfstandige vakmensen uit de bouw. Ze hadden elkaar leren kennen bij de groothandel, op locatie bij een klus of via via. Allen hadden ze een goedlopend bedrijf opgericht waarbij het gedeelte ‘zonder personeel’ een bewuste keuze was. Ik had hiervoor respect en vond het inspirerend.

Later kwam er een flinke groei in het aantal zelfstandig ondernemers waardoor ik met mijn achtergrond in sales en marketing op het idee kwam zzp’ers uit verschillende branches bij elkaar te brengen. De site biedt de zzp’ers een podium en op bijeenkomsten kunnen de leden elkaar ontmoeten. Hieruit voortvloeiend ontstaat werk, want een boekhouder kan een timmerman gebruiken en andersom, net als een schilder en webdesigner.

Er zijn al vele nieuwe contacten gelegd, samenwerkingen aangegaan en opdrachten tot stand gekomen via ZZP Zutphen. Tevreden kan ik terugkijken op de jaren dat ik dit netwerk heb opgebouwd, gerund en aangejaagd. Voor mij werd het na 6,5 jaar tijd voor wat nieuws. Jolanda heeft het stokje overgenomen. Ik heb er alle vertrouwen in hoe ze het gaat voortzetten en verder uitbouwen. En dat voelt erg goed.

Berdi Hissink | Oprichter ZZP Zutphen 

Berdi Hissink