Meer info ZZP Zutphen

ZZP Zutphen maakt het makkelijk om
zelfstandig ondernemers uit Zutphen en omstreken te vinden

Jolanda Cornegoor, de kracht achter ZZP Zutphen

Op 1 november 2019 heb ik ZZP Zutphen van Berdi Hissink overgenomen. Zij is hiermee gestart in 2013 om zzp’ers een platform te geven waar zij elkaar kunnen vinden voor samenwerking, kennisoverdracht of werkopdrachten. Ik voel mij er thuis: ik kom uit een echt bouwnest met interesse voor alles wat met bouwen, verbouwen en interieur te maken heeft, ik heb jaren in de zorgsector gewerkt met verschillende coaches en therapeuten, ben als Vastgoedstylist geïnteresseerd in vastgoed en fotografie en als Virtueel Assistent ondersteun ik ondernemers met marketing en allerlei andere randzaken.

Jolanda Cornegoor

Bij ZZP Zutphen komt alles samen, waarbij ik het mooi vind om die bedrijfstakken samen te brengen. Ik hou niet van ‘moeten’, maar hoe leuk is het om iemand anders zonder veel moeite verder te kunnen helpen? Alleen al door te weten wat je voor elkaar kunt betekenen. Ondanks alle mooie online technieken is het elkaar ‘live’ kennen toch de beste basis voor vertrouwen. Vertrouwen om bij elkaar te kopen, elkaar een dienst te verlenen of te gunnen, of elkaar vrijblijvend te helpen. Uiteindelijk lopen we als eenpitters vaak tegen dezelfde dingen aan. Zelfstandig ondernemen hoef je niet alleen te doen!

Naast het netwerk en platform ZZP Zutphen werk ik ook als Technische VA (websitebouw online leeromgevingen) en als Officemanager (online business support) onder de naam Alvast Goed!  VA Support.

Samen vooruit!

Jolanda Cornegoor | Aanjager ZZP Zutphen 
06-83919365
j.cornegoor@zzpzutphen.nl


Linked In
Virtueel Assistent Alvast Goed! VA Support | ZZP Zutphen
 

 

 


2016 – heden: Kennismaak Avonden

Kennismaak AvondenKennismaken en kennis delen.
De Kennismaak Avonden worden op wisselende locaties door ZZP Zutphen georganiseerd bij verschillende bedrijven, met daarbij een interessante presentatie of workshop.
Voor zzp’ers: leden en niet-leden.
Dit in het kader van ontmoeten, kennismaken, kennis uitwisselen en netwerken.
Kijk voor meer informatie en verslagen van deze bijeenkomsten:

KENNISMAAK AVONDEN

 


2023 – heden: Ondernemers Avonden

De nieuwe Ondernemers Avonden zijn exclusief voor ZZP-leden. Anderen kunnen  een keer deelnemen om kennis te maken en de sfeer te proeven. Je bent dan ook van harte uitgenodigd!

Door middel van thema-avonden gaan  we werken aan verdieping in het ondernemerschap. Dit kan een workshop zijn, een lezing, korte training
of bedrijfsbezoek.
De Ondernemers Avonden worden op wisselende locaties door
ZZP Zutphen georganiseerd.
Kijk voor meer informatie en verslagen van deze bijeenkomsten:

ONDERNEMERS AVONDEN

 


Vanaf 2023: ZZP Café 

Vanaf 2023 is het ZZP Café nieuw leven ingeblazen in de vorm van Open Coffees en Vrijdag-Middag-Borrels. De Open Coffee vindt plaats bij het IJsselpaviljoen en de Vrijdag-Middag-Borrel bij Het Koelhuis. Voor leden en supporters van ZZP Zutphen en andere belangstellenden. 

De Open Coffee en de Vrijdag-Middag-Borrel zijn dé mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer informeel collega’s te ontmoeten. Dit geeft nieuwe energie en inspiratie!

Deelname aan het ZZP Café is gratis. Je rekent bij vertrek zelf je drankjes af aan de kassa. Aanmelding is niet nodig. Neem gerust een collega-ondernemer mee!

Foto’s:


10 november 2023 – 10 Jaar ZZP Zutphen

Op vrijdag 10 november vierden we dat het platform en netwerk ZZP Zutphen 10 jaar bestond.

Op de gezellige locatie van restaurant spIJS bij de Kaardebol werden de leden, supporters, oud-leden en andere belangstellenden ontvangen met een feestelijke cocktail.

Na een gezellige eerste borrel en welkom door coördinator Jolanda Cornegoor vertelde oprichtster Berdi Hissink over het ontstaan van ZZP Zutphen. Er volgde een korte quiz met 10 vragen over het platform en netwerk. 

Daarna was er nog alle gelegenheid om te netwerken en het weekend in te luiden met een lekker hapje en drankje. De sfeer was fantastisch, er waren goede gesprekken en er kwamen weer mooie ideeën ter tafel. Wij hebben genoten!

Voor een uitgebreid verslag, lees: [

10 JAAR ZZP ZUTPHEN

29 maart 2023 – Ledenvergadering

Op 29 maart hielden we een vergadering voor de leden van ZZP Zutphen-Bronckhorst over waar behoefte aan is in de voortzetting van het netwerk. 

ZZP Zutphen bestaat als eerste uit een platform voor de online vindbaarheid. Daarnaast bestaat de organisatie uit een netwerk. We hebben gesproken over hoe wij de bijeenkomsten in een andere vorm kunnen gieten. Er is bij de aanwezigen behoefte om elkaar concreet verder te helpen. Mooie ideeën kwamen ter tafel, waaruit de Ondernemers Avonden, de Open Coffee en de Vrijdag-Middag-Borrel zijn ontstaan.

Het was een inspirerende avond.

Foto’s:


1 november 2019 – Overname ZZP Zutphen

Op 1 november 2019 werd het netwerk en platform ZZP Zutphen overgenomen door Jolanda Cornegoor. Jolanda was al langer lid en raakte meteen enthousiast toen zij de kans kreeg deze organisatie over te nemen. Na een grondige inwerkperiode door Berdi vond op 20 november de eerste Kennismaak Avond onder leiding van Jolanda plaats. Hierin presenteerde zij haar plannen en ideeën hoe we elkaar kunnen versterken.

overname-zzp-zutphen

 


2018 – 2020: ZZP Borrel per branche-groep

ZZP Borrel Zutphen

Van 2018 tot aan corona in 2020 werden er ZZP Borrels  voor de leden per branche-groep georganiseerd zodat kennisoverdracht en werkontmoeting plaats kon vinden. De borrels werden gehouden bij de leden.

 


2015 – 2016: ZZP Café – Iedere laatste vrijdagmiddag v/d maand

ZZP Zutphen heeft in samenwerking met ‘De Marspoort’ van
september 2015 t/m mei 2016 het ZZP Café georganiseerd.
Het was een leuke en geslaagde samenwerking met Mark Hagemans op een mooie locatie. Er zijn interessante presentaties gegeven en veel nieuwe contacten gelegd.

Foto’s:


21 april 2015 – Leden netwerkavond

Netwerkavond voor alleen de leden met het onderwerp
‘Goede service. Wat versta jij daaronder?’
Er waren zelfstandigen aanwezig uit allerlei verschillende branches, maar de meningen en strategieën die over dit onderwerp gedeeld werden, waren met dezelfde ondernemersvisie en dat vulde elkaar dus prachtig aan!

Foto’s:


7 oktober 2014 – Algemene netwerk bijeenkomst

De eerste bijeenkomst van ZZP Zutphen bij de Kaardebol in Zutphen.
De leden werden gepresenteerd op spandoeken die ze mee mochten nemen naar huis.
Drie leden gaven een interessante presentatie over veiligheid. Daarna kon ruimschoots kennis gemaakt worden met elkaar met muziek van Party in de Tent op de achtergrond en lekkere hapjes en drankjes van Catering Zutphen.
De sfeer was laagdrempelig en open. Er zijn contacten gelegd en er is ook direct business gegenereerd.

Presentatie Berdi Hissink:

 

 

 

 

 

Foto’s:


In 2013 opgericht door Berdi Hissink

Sinds 2007 is mijn vader zzp-timmerman en door hem ben ik meer bekend geraakt met de term ‘zzp’. Ik zag dat hij een netwerk had opgebouwd van hardwerkende zelfstandige vakmensen uit de bouw. Ze hadden elkaar leren kennen bij de groothandel, op locatie bij een klus of via via. Allen hadden ze een goedlopend bedrijf opgericht waarbij het gedeelte ‘zonder personeel’ een bewuste keuze was. Ik had hiervoor respect en vond het inspirerend.

Later kwam er een flinke groei in het aantal zelfstandig ondernemers waardoor ik met mijn achtergrond in sales en marketing op het idee kwam zzp’ers uit verschillende branches bij elkaar te brengen. De site biedt de zzp’ers een podium en op bijeenkomsten kunnen de leden elkaar ontmoeten. Hieruit voortvloeiend ontstaat werk, want een boekhouder kan een timmerman gebruiken en andersom, net als een schilder en webdesigner.

Er zijn al vele nieuwe contacten gelegd, samenwerkingen aangegaan en opdrachten tot stand gekomen via ZZP Zutphen. Tevreden kan ik terugkijken op de jaren dat ik dit netwerk heb opgebouwd, gerund en aangejaagd. Voor mij werd het na 6,5 jaar tijd voor wat nieuws. Jolanda heeft het stokje overgenomen. Ik heb er alle vertrouwen in hoe ze het gaat voortzetten en verder uitbouwen. En dat voelt erg goed.

Berdi Hissink | Oprichter ZZP Zutphen 

Berdi Hissink