Microsoft Cloud Consultant – Warnsveld

Microsoft Cloud Consultant – Warnsveld

Henk-Jan Wieberdink is Microsoft Cloud Consultant in Warnsveld met zijn bedrijf Wieberdink Cloud Consultancy. Hij is Microsoft 365 specialist op gebieden zoals Teams, SharePoint, Exchange Online (e-mail), OneDrive, Azure en Online Back-ups maken.

Microsoft 365 specialist

Als Microsoft 365 specialist levert Henk-Jan diensten aan voor (tijdelijk) beheer, advies en migraties naar de Microsoft 365 Cloud. Hij ontzorgt bij jouw Cloud vraagstukken en capaciteitsproblemen. Of je nu gebruik wilt maken van SharePoint, Teams, OneDrive of jouw security en back-ups op orde wilt hebben in de Cloud, Wieberdink Cloud Consultancy kan je hierbij helpen. Daarnaast biedt Henk-Jan ook Managed Cloud Services aan zodat je geen omkijken meer hebt naar je Microsoft Cloud beheer. Microsoft 365 geeft je de mogelijkheid om op elk moment, op elke plek wanneer jij wilt toegang te krijgen tot je bestanden en e-mail.

Wieberdink Cloud Consultancy

Henk-Jan heeft oorspronkelijk de opleiding ICT-beheer gedaan en heeft jarenlange ervaring als systeembeheerder, o.a. het beheren van servers en het inrichten van kantoorlocaties op verschillende plekken in de wereld. In de loop van de jaren heeft hij zich gespecialiseerd in Microsoft 365. De mogelijkheden van Microsoft 365 zijn oneindig en hij vindt het leuk mensen bewust te maken van slimmer en efficiënter werken vanaf elke plek en op elk moment.

Sinds 2018 is Henk-Jan ondernemer, sinds 2022 werkt hij fulltime als freelancer onder de naam Wieberdink Cloud Consultancy. Hij is enthousiast, gedreven en ambitieus en vindt het fantastisch om met zo’n mooi product te mogen werken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Microsoft? Neem dat contact op Henk-Jan!

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Wieberdink Cloud Consultancy

Naam ondernemer: Henk-Jan Wieberdink
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 06-1195 9814
E-mail: henkjan@baasindecloud.nl
Website: www.baasindecloud.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *