Mier Administratie & Advies – Boekhouder Zutphen

Boekhouder Zutphen – Administratie en Advies

Mier is klein maar een harde werker! Heeft u geen tijd, geen zin of geen kennis van boekhouding? Geen probleem. Mier Administratie & Advies weet hier wel raad mee. Mier Administratie neemt uw boekhouding uit handen zodat u weer tijd krijgt om dingen te doen waar u goed in bent en geld mee verdient.

Miranda Oosterink is de vrouw achter Mier Administratie. Na vele jaren ervaring op gedaan te hebben op verschillende accountantskantoren zet Miranda Oosterink nu haar ervaringen in om ondernemers optimaal te ondersteunen bij de administratieve werkzaamheden.

Mier Administratie kan u onder andere helpen bij het opzetten en het verwerken van de administratie, maar ook voor het opstellen van jaarrekeningen en aangiften voor de belastingdienst kunt u bij Mier Administratie terecht.

Persoonlijke aandacht

Met persoonlijke aandacht voor u als ondernemer wordt er maatwerk geleverd. Voor de ene betekent dit dat hij aankomt met een schoenendoos onder de arm, voor een ander is het alleen het controleren van de aangifte. Miranda Oosterink werkt vanuit een kantoor in het Ondernemerscentrum in Zutphen of op locatie bij de klant, hierdoor kan er worden gewerkt met een aantrekkelijk tarief.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek, contact op met Miranda Oosterink of kijk op de site.
Om de startende zzp’er op weg te helpen heeft Mier Administratie & Advies een zzp-starterspakket samengesteld.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Mier Administratie & Advies
Naam ondernemer: Miranda Oosterink
Werkadres: Zonnehorst 5 (2h), 7207 BT  Zutphen
Tel. nr.: 06-13590062
E-mail: info@mieradministratie.nl
Website: www.mieradministratie.nl

Social media:

 

 

 

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *