Mier Advies in Administratie

Mier Advies in Administratie Zutphen

Miranda Oosterink van Mier Advies in Administratie uit Zutphen biedt advies en begeleiding in administratie aan startende ondernemers, aan bedrijven om hun administratie (weer) op orde te brengen, én ze is inzetbaar voor tijdelijke administratieve ondersteuning.

Alle diensten die Miranda aanbiedt zijn erop gericht om van de zakelijke boekhouding een geoliede machine te maken.

Startende ondernemers

Voor startende ondernemers kan het goed opzetten van een administratie een hele zoektocht zijn. Miranda kan je daarbij helpen. Door samen te kijken naar je bedrijf en voornamelijk ook naar jou als ondernemer, wordt er een plan opgezet voor het opstellen van de administratie. Zo bekijken we welk boekhoudpakket voor jou het meest geschikt is. Maak je gebruik van voorraad? Ga je met personeel werken? Werk je veel op uurbasis en wil je de uren bijhouden? Samen gaan we op zoek naar wat voor jou de beste oplossing is.

Puinruimen administratie

De administratie bijhouden is niet voor iedereen een hobby, de meeste ondernemers zien het als een noodzakelijk kwaad. Terwijl je uit de administratie veel gegevens kan halen om je bedrijf zo optimaal mogelijk te leiden.

Maar helaas wordt het doen van de administratie maar al te vaak naar achteren geschoven, want dat doen we dan nog wel een keertje ‘als het rustig is’. Voor je het weet loop je een jaar of twee jaar achter met het (goed) bijhouden van de administratie. En om dat dan weer bij te werken, ja, daar gaat dan echt veel tijd en ergernis in zitten.

Bij ondernemers van wie de administratie langere tijd is blijven liggen, gaat Miranda graag aan de slag om dit bij te werken.

Tijdelijke administratieve ondersteuning

Miranda is ook inzetbaar als tijdelijke ondersteuning voor administratieve diensten. Dit kan bijvoorbeeld tijdelijke vervanging zijn bij verlof van personeel of om een seizoenspiek op te vangen.

Maar denk ook aan het implementeren van een nieuw boekhoudpakket in jouw organisatie. De medewerkers moeten begeleid en ingewerkt worden met het pakket. Ook hiervoor kan Mier Advies in Administratie ingezet worden.

Advies en begeleiding in administratie

Miranda heeft meer dan 20 jaar ervaring in bedrijfsadministratie. In 2014 begon ze voor zichzelf met een allround administratiekantoor. De werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het verwerken van de administratie van klanten: eenmanszaken, vof’s en kleine bv’s. Hierbij werden de klanten geholpen van schoenendoos tot aangiften.

Na een periode waarin Miranda heeft gereisd en Europa is rondgetrokken, heeft ze een herstart met haar bedrijf gemaakt gericht op in advies en begeleiding. Door zich nu meer te richten op projectmatige diensten, kan ze gemakkelijker op afstand werken. Zo kan reizen en werken goed gecombineerd worden.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Mier Advies in Administratie
Naam ondernemer: Miranda Oosterink
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 06-1359 0062
E-mail: info@mieradministratie.nl
Website: www.mieradministratie.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *