MKB-bedrijven advies financieel inzicht – Vision Finance

Advisering van MKB-bedrijven

Met jarenlange ervaring op het gebied van strategiebepaling, businessplanning en het verbeteren van financieel inzicht en automatisering, heeft Eddy in 2018 zijn eigen onderneming opgezet.
Hij heeft daarvoor 27 jaar gewerkt als financieel directeur bij het laatste familiebedrijf in de papierindustrie in Eerbeek.

Tijd besteden aan strategie

Op basis van deze werkervaring ziet hij veel MKB-bedrijven (o.a. met internationale klanten, maar ook lokale ondernemers) worstelen met de niet-operationele activiteiten. In het bedrijf is vaak (te) weinig aandacht voor de lange-termijnvraagstukken van een onderneming door de dagelijkse werkzaamheden. Hiermee loopt een ondernemer een groot risico, want voor de toekomstige kansen (en bedreigingen) moet een ondernemer tijd vrijmaken. Grote en kleine bedrijven worden nog alle dagen verrast door snelle maatschappelijke veranderingen, die niet zelden leiden tot faillissementen. Aandacht voor strategische planning, kijken naar nieuwe kansen en innovatie van hun productenaanbod is noodzakelijk voor een gezonde toekomst voor de onderneming. Hierbij komen ook grotere vraagstukken als bedrijfsopvolging, bedrijfsovername en financiering vaak te weinig aan bod.

Begeleiden van processen

Eddy begeleidt graag MKB-bedrijven in de processen van:

  • Strategische vraagstukken
  • Bedrijfsanalyse
  • Bedrijfsovername / bedrijfsverkoop / opvolging
  • Financiering

Persoonlijke kenmerken

Het ontdekken wat een eigenaar beweegt in zijn/haar onderneming, het sparren en prikkelen van ideeën vanuit andere invalshoeken, is wat Eddy het liefst doet.
De ondernemer stof tot nadenken geven, waarna hij / zij vervolgens zelf bepaalde beslissingen maakt, is de beste manier om tot een duidelijk plan voor de toekomst te komen.

Neem gerust contact op voor een persoonlijk gesprek, ter kennismaking of ter oriëntatie.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Vision Finance
Naam ondernemer: Eddy Pendavingh
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 06-51811903
E-mail: eddy@vision-finance.nl
Website: www.vision-finance.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *