Ondernemers Avonden

Ondernemers Avonden ZZP Zutphen

De nieuwe Ondernemers Avonden zijn exclusief voor ZZP-leden. Anderen kunnen  een keer deelnemen om kennis te maken en de sfeer te proeven. Je bent dan ook van harte uitgenodigd!

Door middel van thema-avonden gaan  we werken aan verdieping in het ondernemerschap. Dit kan een workshop zijn, een lezing, korte training of bedrijfsbezoek.
De Ondernemers Avonden worden op wisselende locaties door ZZP Zutphen georganiseerd.
Voor zzp’ers: leden en niet-leden (alleen na aanmelding).
Dit in het kader van ontmoeten, kennismaken, kennis uitwisselen en netwerken.

Bij de GO en PRO lidmaatschapspakketten en voor ZZP Supporters is de toeging tot de Ondernemers Avonden inclusief consumpties inbegrepen in de prijs.
Anderen betalen € 20,- excl. btw per keer.
Bij niet-leden wordt de  € 20,- verrekend met het gekozen lidmaatschap pakket wanneer zij besluiten lid te worden.

Wat kan ik verwachten?

kennismaak-avond-zzp-zutphen-meesterlijk-werkt-voorstTijdens de ZZP Ondernemers Avonden wordt op een
ongedwongen manier kennis gemaakt en kennis gedeeld. 
Zie de foto hiernaast, deze geeft een goede indruk.

We starten met een korte voorstelronde, waarbij iedereen een zoekvraag kan neerleggen. Daarna werken we aan verdieping van het ondernemerschap. Dit doen we door thema-avonden. We doen een workshop, er wordt een gastspreker uitgenodigd of we gaan op bedrijfsbezoek.

LID WORDEN ZZP ZUTPHEN

 


De locatie / ZZP Supporters

Bedrijven uit Zutphen e.o. kunnen zich opgeven om een Kennismaak Avond bij hen op de bedrijfslocatie te laten plaatsvinden. De enige eisen zijn dat er voldoende ruimte is en dat de catering van de avond (goed) wordt verzorgd. Maar dat is natuurlijk een uitgelezen kans om je van je beste organisatorische kant te laten zien en een goede indruk te maken.
Je wordt hiermee 1 jaar ZZP Supporter.  Het logo, meer info en een link naar de website komt op de drukbezochte home-pagina van ZZP Zutphen te staan. Ook is de ZZP Supporter een jaar lang welkom op andere Kennismaak Avonden. Zo worden de contacten warm gehouden wat mooie lokale samenwerkingen oplevert.

ZZP Supporter worden kan ook middels een financiële bijdrage. 

ZZP SUPPORTERS