Online marketeer Zutphen – Timmerhuis Marketing

Online marketeer Zutphen – Timmerhuis Marketing

Online marketeer nodig in Zutphen, Deventer, Apeldoorn, Arnhem of omstreken? Daphne Timmerhuis zorgt voor online zichtbaarheid voor jouw organisatie. Met een brede achtergrond in online marketing overziet zij het grote plaatje, maar ze helpt je ook met specialistische kennis op gebied van SEA, SEO en content.

Wil je starten met online marketing maar weet je niet waar je moet beginnen? Dat is logisch als je niet dagelijks met marketing bezig bent. Daphne helpt je met het bepalen van je online marketing strategie en vertelt je hoe je het beste gebruik kan maken van verschillende kanalen. Denk bijvoorbeeld aan je website, socialmediakanalen, advertenties of e-mail.

SEA – Google specialist in Zutphen

Google advertenties zijn voor veel organisaties zeer winstgevend. Met een goede SEA-campagne kom je bovenin de zoekresultaten te staan en zien klanten je direct als ze op woorden zoeken waarop jij gevonden wilt worden.

Daphne helpt je bij het opzetten van sterke SEA campagnes, met relevante zoekwoorden, goede advertentieteksten en biedstrategieën. Daarnaast analyseert ze resultaten en kijkt ze waar je kan verbeteren. Zo haal je alles uit je advertenties.

SEO specialist Zutphen

Welk bedrijf je ook hebt en wat je ook voor producten of diensten verkoopt, bijna iedere klant start met een zoekopdracht op Google. Hoe zorg jij dat de klant bij jouw website terecht komt zónder dat je voor iedere klik moet betalen? Dat doe je met SEO.

Door zoekmachineoptimalisatie wordt je beter gevonden op Google. SEO is daarom een onmisbaar element voor de lange termijn. Daphne stelt een plan op om je vindbaarheid te vergroten en kijkt hoe je de grootste impact kan maken. Ze geeft je concrete stappen om te optimaliseren of gaat zelf aan de slag, dit overleg je samen met haar.

Content specialist en tekstschrijver

Heb je goede teksten nodig voor jouw bedrijf? Of het nou gaat om e-mails, webpagina’s, blogs, artikelen, socialmediaposts, flyers of campagneteksten, Daphne schrijft ze voor je. Elk medium heeft unieke richtlijnen en vraagt een eigen manier van tekstschrijven. Daphne weet wat belangrijk is voor verschillende kanalen en schrijft content in de tone of voice van jouw organisatie.

Op sommige momenten is het toevoegen van SEO-zoekwoorden belangrijk en op andere momenten is een korte, bondige tekst beter. De situatie, het kanaal en het doel zijn daarbij doorslaggevende factoren. Daphne houdt hier rekening mee en verplaatst zich in de klant voor een feilloze klantbeleving.

Over Timmerhuis Marketing

Na een dubbele WO master in Marketing, een traineeship in Online Marketing en meerdere detacheringsopdrachten in online marketing heeft Daphne in 2021 Timmerhuis Marketing opgericht. Ze helpt organisaties op interim- en freelancebasis met marketingvraagstukken, van de gym op de hoek tot grote corporaties.

Kan je wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact op of neem een kijkje op de website!

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Timmerhuis Marketing
Naam ondernemer: Daphne Timmerhuis
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 06-30006143
E-mail: timmerhuismarketing@gmail.com
Website: www.timmerhuismarketing.com

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *