OnResult Coaching van ondernemers – Zutphen

Coaching van ondernemers Zutphen

No-nonsense, geen gedoe en zeker geen 3-delig pak. Gewoon duidelijk en concreet. Met een reële kijk op ondernemerschap. Dat kenmerkt de aanpak van Jeroen Veenstra in zijn coaching van ondernemers.

Daarnaast heeft Jeroen heeft sinds 2014 zijn eigen sales & marketing bureau. Hiermee heeft hij de afgelopen jaren veel bedrijven geholpen met het verhogen van hun omzet en het succesvol in de markt zetten van hun bedrijf, product of dienst.

Businesscoach Zutphen

Eind 2018 werd hij gevraagd om als business coach een ondernemer te helpen. Dit smaakte naar meer. Met zijn achtergrond in sales & marketing heeft hij een reële kijk op het ondernemerschap. Hij heeft pieken en dalen doorgemaakt en kent daardoor het klappen van de zweep. Met deze ervaringen helpt Jeroen bij de opbouw van jouw bedrijf. Zijn motto is: Als je snel wil gaan, ga alleen. Als je ver wil komen, ga samen.

Trainer/coach voor ondernemers

Jeroen wil graag mensen verder helpen, dat is echt zijn passie. Hij is enthousiast en ziet overal kansen. Dat is ook meteen wat hij het leukst vindt aan zijn vak: dat hij mensen ziet groeien, persoonlijk en met hun bedrijf.

Coach voor de Startversneller

Jeroen is ook coach voor de Startversneller. Dat is een project waarbij (startende) ondernemers met subsidie van de provincies Gelderland en Overijssel gecoacht kunnen worden in hun traject naar groei van hun bedrijf. Kijk op de Startversneller waar Jeroen je mee kan helpen.

Startversneller Zutphen

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: OnResult
Naam ondernemer: Jeroen Veenstra
Werkadres: Noorderhavenstraat 49, 7202 DD  Zutphen
Tel. nr.: 06-53548109
E-mail: jeroen@onresult.nl
Websites: www.onresult.nl en www.soldit.nl

Social media:

Linked In

 

 

 

 
OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.