Ondersteuning organisatie sociale projecten Gorssel

Ondersteuning organisatie sociale projecten Gorssel

Als ervaren adviseur en projectleider biedt Charlotte Kuijper organisatorische ondersteuning bij sociale ideeën die vanuit overheden, bedrijfsleven of particulieren kunnen ontstaan. Onder de organisatorische ondersteuning valt o.a.; fondsenwerving, advies, werkgroepen begeleiden en het opstellen van een concreet projectplan.

Start SamenInc

Charlotte heeft ervaring in het opstellen van beleidsplannen bij de gemeente Amsterdam. Deze plannen worden ontwikkeld n.a.v. een vraag of behoefte vanuit de maatschappij.
Ze kreeg steeds meer interesse in het actief ondersteunen van die uitvoerende kant: mensen en organisaties die een plan hebben om de samenleving nog wat mooier, gezelliger en duurzamer te maken. Ook wilde ze ervaren hoe het is om volledig haar creativiteit in te zetten met daarbij meer daadkracht door de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap. Toen heeft ze haar bedrijf SamenInc. opgericht, in 2012. En zorgt voor een goede organisatie van sociale projecten.

Organisatorische ondersteuning projecten

Met SamenInc. ondersteunt Charlotte sociale projecten van particulieren, overheden en non-profit organisaties. Dit kunnen non-profit organisaties of actieve bewoners zijn die een nieuw project starten of een lopend project willen evalueren of versterken. Maar ook profit organisaties die samen willen werken met non-profit organisaties of buurtinitiatieven.
Met SamenInc. ondersteun ik mooie ideeën, vanaf idee tot realisatie.

Neem gerust contact op voor meer info en een persoonlijk gesprek.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: SamenInc.
Naam ondernemer: Charlotte Kuijper
Komt uit: Gorssel
Tel. nr.: 06-41248570
E-mail: charlotte@sameninc.nl
Website: www.sameninc.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *