Paardencoach en ruitercoach Voorst

Paardencoach en ruitercoach Voorst

Marcella Arends is paardencoach en ruitercoach onder de naam Me-time Paardencoaching en begeleiding in Voorst. Zoek je professionele hulp, omdat je privé tegen zaken aanloopt, of omdat je je op persoonlijk vlak wilt ontwikkelen? Dan ben je bij Me-time Paardencoaching en begeleiding aan het juiste adres. Bij deze kleinschalige praktijk krijg je persoonlijke begeleiding die perfect aansluit op jouw behoeften en jouw doelen. In de buitenlucht kom je, onder begeleiding van Marcella en haar paardencollega’s, in beweging.

Paardencoaching

Paarden communiceren via lichaamstaal. Niet alleen van andere paarden in de kudde, maar ook bij mensen. Hier reageren zij op; ze spiegelen emoties en lichaamstaal. Tijdens een paardencoachingssessie vertaalt Marcella de signalen die het paard afgeeft, en zet de coachee hiermee aan het werk. waardoor je inzichten krijgt om mee aan de slag te gaan.

Paardencoaching is een manier om inzicht te krijgen in jezelf, om zo tot verandering te komen. Deze verandering kan op werkgebied zijn, om erachter te komen wat jou energie geeft of om meer zelfvertrouwen te krijgen. Het kan ook op persoonlijk of relationeel vlak zijn, wanneer je merkt dat er een disbalans is. Ook op emotioneel vlak, bij bijvoorbeeld het verwerken van trauma of een burnout, kan paardencoaching hulp bieden.

Bij paardencoaching zit je niet op het paard, maar vorm je een kudde met het paard. Het is dus geen paardrijden, maar samenwerken en communiceren met het paard.

Ruitercoaching

De ruitercoachmethode is een paard- en ruitervriendelijke lesmethode. De wisselwerking en communicatie tussen jou en je paard staat centraal. Een paard dat ongewenst gedrag laat zien heeft niet geleerd wat het gewenste gedrag is. Het is een patroon dat voor hem ‘normaal’ is. Dit kan verschillende oorzaken hebben.

In meerdere lessen gaat Marcella met je aan de slag om samen tot het gewenste resultaat te komen. Een les kan bestaan uit werken aan de hand, werken in vrijheid, of werken op het paard.

Ruitercoaching en paardencoaching kunnen elkaar heel goed aanvullen.

Me-time Paardencoaching en begeleiding

Marcella heeft een achtergrond in de gehandicaptenzorg. In 2020 is ze haar eigen praktijk als paardencoach begonnen in het mooie buitengebied van Voorst bij Zutphen. In 2022 heeft ze daar ruitercoaching aan toegevoegd. Ze heeft zelf een grote rugzak, ervaringen die ze meeneemt in haar coaching en instructie. Hierdoor kan ze goed aanvoelen wat iemand nodig heeft. Ze is open, eerlijk en direct en met haar humor weet ze zwaardere stukken net iets lichter te maken.

Marcella is AGB-geregistreerd, waardoor de therapie met paarden ook vanuit een begeleidings-PGB kan worden betaald.

Meer weten? Kijk op haar website of neem contact op!

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Me-time Paardencoaching en begeleiding
Naam ondernemer: Marcella Arends
Locatie: Enkweg 60, 7383 CX  Voorst
Tel. nr.: 06-50615468
E-mail: info@me-timepaardencoaching.nl
Website: www.me-timepaardencoaching.nl

 

Social media:

Facebook ZutphenInstagramLinked In

 

 

 

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *