Puike Pixels – Digitale content ontwikkelaar Zutphen

Digitale content ontwikkelaar Zutphen

Bram Wientjes van Puike Pixels helpt mensen om de volgende stap in hun digitale aanwezigheid te zetten. Van het neerzetten van een consistente huisstijl tot het maken van maatwerk webdesign.

Samen naar jouw online oplossing!

Sinds 2016 is Bram met Puike Pixels begonnen en hij voorziet daarmee in de online branding behoefte van bedrijven. Zeker in de beginjaren lag de focus op het bouwen van websites in het bekende CMS-systeem WordPress. En niet veel later is Bram begonnen om ook maatwerk webapplicaties voor bedrijven te bouwen, denk bijv. aan offerte- en sollicitatiesystemen. 

Constructief werken met constant oog op het doel wat een oplossing moet oplossen, dat is in één zin wat Puike Pixels belangrijk vindt.

Prachtige Websites

Een Puike website is een website die focust op traffic en conversie. Ik bouw de website in WordPress en het maatwerk systeem Pixel Framework

Maatwerk Programma’s

Ik kan jouw ideeën digitale werkelijkheid maken door middel van code. Sterker nog, dit vind ik superleuk!

Branding & Marketing

Met de juiste branding maak je van je merk een totaal verhaal. En met de juiste marketing zorg je dat jij bij de juiste toekomstige klant zichtbaar bent. En dat is vaak een behoorlijke uitdaging. Ik help je deze zichtbaarheid te realiseren.

Geen oplossing is hetzelfde en dat maakt het zo leuk! Lijkt het je interessant om een keer te kijken wat Puike Pixels voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Puike Pixels
Naam ondernemer: Bram Wientjes
Komt uit: Zutphen
Tel. nr.: 0575-700501
E-mail: bram@puikepixels.com
Website: www.puikepixels.com

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *