Rebalancing coach Zutphen – Coach in Levenslust

Rebalancing coach Zutphen

Coach in Levenslust is de Rebalancing praktijk van Maus Weijenberg uit Zutphen. Rebalancing is een vorm van lichaamswerk waarin het gaat over bewustwording. Bewustwording van overtuigingen en ideeën die voortkomen uit ervaringen in het verleden. Ben je geïnteresseerd en nieuwsgierig naar jezelf, dan is Rebalancing echt iets voor jou.

Lichaamsgericht therapeut Zutphen

Maus heeft ruime ervaring als ambulant hulpverlener bij gezinnen met kinderen. Vanuit haar passie voor mensen en haar eigen ervaring met Rebalancing ontstond het idee om voor zichzelf te beginnen.
Ambulant hulpverlener is een beroep waar veel praten bij hoort. Maar inmiddels weet Maus dat je met lichaamswerk minstens zo veel kunt bereiken. Het hele proces van Rebalancing gaat verder en dieper dan praten alleen, het is stilstaan bij de bewustwording van wat je voelt. Minder praten en in je hoofd, maar dichter bij je eigenheid komen in wie jij ten diepste bent.
Door middel van massage, onderzoek en meditatie komen we verder in het loslaten van spierspanningen en opgelopen blokkades. Je lichaam weet namelijk een heleboel en heeft veel opgeslagen. Wanneer deze blokkades worden opgeheven kan de energie daar weer vrij stromen, dit geeft een gevoel van ruimte.

Praktijk Coach in Levenslust

Begin 2021 startte Maus haar eigen praktijk Coach in Levenslust. Haar missie is om mensen te helpen hun levenslust te hervinden. Ze is ervan overtuigd dat Rebalancing het verschil kan maken. Haar jarenlange ervaring in verschillende soorten van hulpverlening heeft ervoor gezorgd dat Maus heel toegankelijk is en in staat om je onmiddellijk op je gemak te laten voelen. Ze heeft altijd een positieve insteek. Haar geloof in het product geven haar het doel Rebalancing geïntegreerd te krijgen in de reguliere gezondheidszorg.
“Mensen die ik een sessie heb gegeven ervaren meer energie, minder in hun hoofd en meer in het lichaam, meer balans en een gevoel van helderheid en zingeving. Ook fysieke pijn kan hierdoor verminderen.”
Verwonder jezelf over wat Rebalancing voor je kan doen. Het kan je leven een nieuwe wending geven!

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Coach in Levenslust
Naam ondernemer: Maus Weijenberg
Praktijkadres: Centrum Volledig Leven, Hanzeweg 6, 7202 CG Zutphen
Tel. nr.: 06-40337569
E-mail: maus@coachinlevenslust.nl
Website: www.coachinlevenslust.nl

 

OVERZICHT ZZP'ERS

Recensie plaatsen:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *